Aktívszén
Borok, gyümölcslevek, párlatokhoz adagolható borászati kezelőanyag, mely segíti semlegesíteni a nem kívánt rossz szagot ízt és színt.
Borászati...
Uvaferm CM
Intenzív illatú, fajtajelleges pálinkák kezelésére. Csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz - vörös és fehérborerjesztésére Felhasználás leírást lásd a 2....
Reduless W
Kén-Hidrogénes és bökzeres borok szag és ízhibájának kezelésére. Hatékonyan csökkenti a bor - hidrogén merkaptános, diszulfidos íz és szaghibáit és javítja a bor...
Aromafelszabadító
Illatos és buké szőlőfajták újborainak, valamint alma, körte, szőlő pálinkák cefréinek kezelésére. Fajta jellegfokozás: a cefrében és újborokban a...
Deriton
Egy hatékony derítő kezelőanyag. Alkalmazható bor illetve must derítésére. Egy evőkanál 75-120 g deritont 1 liter vízben 24 óráig állni hagyjuk, melyet többször...
Digitális pH mérő műszer
Nagyon hatékony és pontos pH értéket ellenőrző műszer. A pH mérés bármilyen körülményben elvégezhető. Ellenőrizheti, hogy az anyag...
Optimum White
Pálinkacefréhez, fehér és Rozé musthoz, borhoz kezelőanyag. A bor, cefre, must hosszú ideig megőrzi frissességét, illatát.
Borászati kezelőanyag...
Kénlap
A csomagban található kénlapok egy szeletje 1 HL-es hordó kénezésére elegendő.
Borászati kezelőanyag adatok
Borászati kénlap: 12 db (12 HL)
Kezelőanyag...
Citromsav 10 dkg.
Alkalmas a gyümölcsboroknak erjesztés előtti cukor és savtartalom beállítására. Használati leírását lásd 2. fényképen.
Borászati kezelőanyag...
Élesztő Tápanyag Uvavital 20 g.
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Borászati kezelőanyag...
Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g.
Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív...
Nátrium-benzonát
Általánosan alkalmazott tartósítószer, elsősorban savanyúságok tartósításához. Szalicil helyett használható. Leírást lásd 2. fényképen.
Borászati...