Deriton
Egy hatékony derítő kezelőanyag. Alkalmazható bor illetve must derítésére. Egy evőkanál 75-120 g deritont 1 liter vízben 24 óráig állni hagyjuk, melyet többször...
Uvaferm Alpha
Az almasavbontó baktérium nem génmanipulált!!! Az almasavbontásra szánt szőlőt erjedés előtt 3 g/g H2So3-nál több kénsavval ne kezeljük.
...
Timsó
A timsó sejtszilárdító hatású, ezért lágy hatású gyümölcsök valamint zöldségek tartósítására használható. Használati leírását lásd 2. fénykép.
...
Sterisolfit 45 % - Folyékony kén 200 ml
Megelőző szerepet tölt be az oxidációs reakciók ellen, mind mustokban mind borokban, főként az alkoholos erjedés előtt használandó. Meggátolja...
Flor Stop AntiflorVasche
Megakadályozza a demizsonba, tartályban, hordóban, lévő borok bakteriális fertőzését, a bor felszínén úszva fertőtlenítő hatást fejt ki a bor feletti...
A termék biztonsági adatlapját IDE KATTINTVA éred el. Kupzit 0,01ParamétereiCikkszám: kupz2001Kiszerelés: 10 gGyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság: 3 évSzármazási hely:...
A 10"-es HA betétet a vízkő és a korrózió csökkentésére tervezték háztartási és ipari berendezésekben.
FIGYELEM: Ezek a betétek CSAK ivóvízhez alkalmasak DOSAPROP szűrő...
A betétet a vízkő és a korrózió csökkentésére tervezték háztartási és ipari berendezésekben.
FIGYELEM: Ezek a betétek CSAK ivóvízhez alkalmasak DOSAPROP szűrő használata...
Uvaferm Opti-Red
Színanyag Megőrző Vörös Borokhoz Uvaferm Opti-Red 30g. Alkalmas vörösborokhoz és kék szőlőből készített cefrékhez adagolva szín megtartáshoz. ...
Pektinbontó Enzim Lallzyme Hc 10g.
Alkalmas gyümölcsből készített cefrék feldolgozásához LALLZYME HC. Nagy koncentrációjú, nagy tisztaságú pektinbontó...
Borélesztő Uvaferm Danstil A.
A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű,...