Betöltés...

Kiváló elhelyezkedésű, belterületi telek eladó Parádon!

Ár: 6.500.000 Ft

Az Openhouse Eger Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163282 hivatkozási számú parádi telek. Eladó egy 1086 négyzetméteres belterületi telek, valamint mellette 650 négyzetméteres külterületi telek Parádon, a két telek egyben eladó!  A telekek elhelyezkedése páratlan, panorámás kilátást nyújtva a gyönyörű Mátra vidékre. Ez az ideális helyszín azok számára, akik szeretnének egy olyan otthont teremteni, amely egyszerre kínál természetközeli nyugalmat és a kényelemhez szükséges közelséget.

Az ingatlan előnye, hogy a közművek az utcában megtalálhatóak, így a csatlakozás könnyen és egyszerűen megoldható. A Mátra gyönyörű környezete pedig biztosítja a friss levegőt és a természet közelségét!

Parád és környéke számos lehetőséget kínál a mindennapi élethez. A helyi kereskedelmi és szolgáltató létesítmények könnyen elérhetőek, így minden szükséges kényelem kéznél lesz. Emellett a környéken számos turisztikai látnivaló is megtalálható, ideértve a túrázást, a kerékpározást és a természetjárás lehetőségeit.

Az eladó parádi telekek jellemzői:
- belterületi telek 1086 nm
- külterületi telek 650 nm
- kiváló elhelyezkedés
- jól megközelíthető
- összesen: 1736 nm-es
- 30 % beépíthetőség
- közművek az utcában
- csodálatos, zöld környezet
- a környező hegyekre panoráma
- nyugodt, barátságos környék Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó parádi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #163282Az Openhouse Eger Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.
Tulajdonságok
Település: Parád
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1736
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Kiváló elhelyezkedésű, belterületi telek eladó Parádon!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Openhouse Miskolc Ingatlaniroda