Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Laks A keresett kifejezés: Laks
Az erotika rovatban is találtunk hirdetéseket, amelyeket itt nem listázunk. Ha meg szeretnéd nézni ezeket és elmúltál 18 éves, akkor bal oldalt kattints az erotika rovatra.
További 308 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 119 db hirdetés helyett 427 db hirdetés között böngészhet.
Design TV asztal Laksha 90 cm fehér
A Laksha dizájnos TV-asztal nem szabványos sarokmegoldással vonzó. Nem foglal túl sok helyet, ráadásul lehetővé teszi a szoba egyébként nem könnyen...
Levelét és virágát használjuk fel, frissen és szárítva egyaránt. Illata kellemes, aromás, íze kissé kesernyés. Hazánkba valószínűleg török közvetítéssel jutott el a...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karvonnak...
A Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz. Felhasználható levesek, savanyúságok készítéséhez, illetve minden olyan ételhez, melyet borssal...
A mediterrán térség egyik alapvető fűszere, az ottani konyhaművészet segítségével terjedt el használata az egész világon. Egyéni íze és aromája a majorannához és a kakukkfűhöz...
A metélőpetrezselyem leveleit frissen, vagy szárítva egyaránt fogyasztjuk. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, különben teljesen elveszíti az aromáit. Enyhén csípős íze...
A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb....
Főként a Mediterráneum konyhái használják fűszerként. Erős aromája miatt, adagoljuk óvatosan! Halételek, mártások, vagy saláták készítéséhez használhatjuk fel. Nem utolsó...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira...
Egészben (terméshéj, benne a magokkal) és őrölve egyaránt forgalomba, valamint felhasználásra kerül. A termés betakarítása aprólékos és időigényes munka, ennek következtében az...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit...
Külsejében a gyömbérre emlékeztető fűszer. A gyökérgumóban található kurkumin nevű anyagnak köszönheti sárga színét és egyedi aromáját. A Curry fűszerkeverékek alapvető...