A játékkonyha a PolarB-től nem csak egy játék, hanem egy olyan kreatív tér, ahol a gyerekek felfedezhetik és elsajátíthatják a főzés és sütés alapjait. Ez a kék-fehér színű fa...
Kossuth Kiadó, 2016 Széll Tamás nevét akkor ismerte meg az egész ország, amikor az Onyx étterem séfjeként Michelin-csillagot szerzett. Pedig rengeteg munka és tanulás állt már ekkor is...
Szerző: Krzysztof Varga Európa Könyvkiadó, 2015 Újszerű állapotú használt könyv. Újszerű állapotú használt könyv. A magyar turista, gondolom, Magyarországot látogatja a...
Az első nyomtatott szakácskönyv Szerző: Bartholomaeus Platina Helikon Kiadó, 2022 „Egyáltalán nem tűnnek nekem ferde ízlésűnek azok, akik pávát és más hasonló szárnyasokat...
Szerző: Puzsér Róbert Kossuth Kiadó, 2022 Jamie Oliver és Gordon Ramsay szakácskönyvei a bizarr hangzású és ízű fűszereikkel meg az extrém szakértelmet igénylő módszereikkel...
Szerző: Samantha Verant Next21 Kiadó Kft., 2022 Akkor is le tudod főzni őket, ha már nem érzel ízeket? Sophie Valroux több mint közkedvelt séf, akit mindenki magának akar. Már...
Szerzők: Julia Child, Alex Prud’homme HVG Kiadó, 2024 „Arra a következtetésre jutottam, hogy én valójában nyilván francia vagyok, csak erről mindenki elfelejtett felvilágosítani.”...
Önismeret az ételeken keresztül Szerző: Czecz Fruzsina HVG Kiadó, 2022 Gasztropszichológia testnek és léleknek Miért idéz fel ennyi emléket egy-egy íz? Mit árul el a főzési...
Szerzők: Horváth Gábor, Török Patrícia HVG Kiadó, 2023 Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel! Micsoda élmény végigkísérni egy mag...
Örökölt családi minták a táplálkozásban és az érzelmi evés Szerző: Lukács Liza Kulcslyuk Kiadó, 2022 A statisztikai adatok szerint a magyarok 62%-a túlsúlyos vagy elhízott....
250 tipp, technika, recept Szerző: Jenni Davis Kossuth Kiadó, 2016 Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak...
Szerző: Ruth Reichl Kulinária Kiadó, 2009 Jó állapotú használt könyv. Jó állapotú használt könyv. Ruth Reichl a modern gasztronómia egyik legjelentősebb, sokoldalú személyisége:...
Szerzők: Dr. Mák Erzsébet, Vékony Blanka SpringMed Kiadó, 2024 Manapság egyre nehezebb eligazodni a divatdiéták között. Szinte lehetetlen naprakészen követni a megjelenő irányzatokat....
36 recept - A konyhafőnök - séfjétől Szerző: Bernáth József Kossuth Kiadó, 2015 Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt igyekszik...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2020 Jamie Oliver az elmúlt 20 év alatt tévés szakácsból a gasztronómia megkerülhetetlen alakjává vált. Népszerűsége A pucér szakács (2002) magyar...