Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Hatalmas receptanyagot, 1125 különleges receptet tartalmaz, miközben a konyhaművészeti...
Ínycsiklandó receptek a Bridgerton világából A Bridgerton család rajongóinak nem hivatalos szakácskönyve Szívélyes meghívást kapsz, hogy étkezz együtt a felső körök krémjével!...
Az első SK tavaszi és a jól megszokott nyári magazin után itt a téli magazinunk is, amiben szokásunkhoz híven jól bevált téli és ünnepi recepteket hoztunk. Lajos cuccos pitékkel...
A nagysikerű, 160 grammos szénhidrátdiéta: Kedvencek… sorozatának legújabb kötete most húsmentes fogásokat varázsol az asztalunkra. Nehéz kérdés, különösen szénhidrátdiéta...
A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakoriatilag minden alkalomhoz...
A méhek által előállított természetes édes méz, évezredek óta ismert táplálékunk. Aranyló színe, sűrű állaga, semmi mással össze nem téveszthető íze sokakat rabul ejt. A...
Rubin Eszter tíz éve megjelent első regénye, a gasztrokulturális örökség irodalmi értelmezésével gazdagon átszőtt Barhesz megjelenése óta várták az olvasók ezt a nagyformátumú...
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi...