Szörnyen jó szakácskönyv Ebben a könyvben Bernáth József arra vállalkozott, hogy amolyan nemszeretem alapanyagokból süssön-főzzön. Teszi mindezt lelkes kukták segítségével....
Sütiiskola Potter-rajongóknak Üdvözlünk a mágia világában! A Potter-rajongók kedvenc sütikönyve! Több mint 40 vadonatúj, részletgazdag recept, amire minden boszorkánynak,...
Sütemények sütés nélkül Fedezd fel a 100 egyszerű és eredeti receptet, melyet a mélyhűtő, a hűtőszekrény, a mikrohullámú sütő és a turmixgép, sőt a kenyérsütőgép vagy...
Street food A street food mozgalom - dacolva a globálizáció és a multinacionális gyorsétteremláncok uniformizáló hatásával - a 21. század egyik legizgalmasabb gasztronómiai jelensége....
Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander - Az idegen világából megismert ételeket! Kápráztasd el a többi rajongót, vagy...
Sajtimádók könyve „A kor nem számít, hacsak nem sajt vagy.” (Luis Bunuel) Ez a könyvecske mindenkinek szól, az alkalmi sajtfogyasztónak és az ínyencnek egyaránt, mert választ kaphat...
Gyors arab konyha - Közel-keleti fogások a hét minden napjára Arab ételek finoman és gyorsan? Mounir Toub séf ebben a könyvben megmutatja, hogyan! Maximum fél órán belül tálalhatod is...
Hal, mindenestül Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című...