Lecker's növényi tortabevonó agar-agar. Elkészítési javaslat: A bevonót a folyadékban elkeverjük és 2 percig felforraljuk. Majd felhasználás előtt hűtsük le kb. 40 fokra.
Zselatin újragondolva: Agar-agar. Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak,...
Agar-agar por vörösalgából ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Az állati eredetű zselatin alternatívája. Gluténmentes. Tisztán növényi kötőanyag: melegen oldható, hideg...
Alternatív növényi megoldás a zselésítéshez. Semleges ízű, tartósítószer mentes. A zselésítővel készíthetünk lekvárokat, zseléket, krémeket, tortát, kocsonyát valamint...
Áttetsző,szintelen, íztelen szilárd anyag, mely sűrítő, gélképző és stabilizáló hatású. Növényi eredetű. Felhasználható: szószok, dzsemmek, desszertek sűrítésére,...