Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 400 ml SÓS vagy VEGANTÉRIÁS hideg vízbe. ( A TERMÉK HOZZÁADOTT SÓT NEM TARTALMAZ.) Kezdjük el főzni. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Elkészítési javaslat: Tegyen egy adag a tésztát egy tálba, öntsön rá forró vizet (4 dl), 10 perc múlva jól keverje össze és öntse le a vizet a tésztáról. Pirítson húst és...
A metélőhagyma vagy snidling, a tavasz első zöldülő hírnöke. Népies nevei: pázsithagyma, pázsitfű, valamint a német nevéből: snidling, snittling. A friss metélőhagyma gyorsan...
A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős...
A metélőhagyma (snidling) gyakori zöldfűszer. Csokorba fűzve vásárolhatjuk, különösen tél végén, tavasszal. Főként akkor használjuk, ha nagyon enyhén akarjuk hagymával ízesíteni...
A tasak tartalmát belekeverjük 400 ml SÓS vagy VEGANTÉRIÁS hideg vízbe. ( A TERMÉK HOZZÁADOTT SÓT NEM TARTALMAZ.) Kezdjük el főzni. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olivaolajat...
Ceylon - egész fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. Próbálja ki ezt az ellenállhatatlan fűszerízt pikáns ételekhez is - egy felejthetetlen...
Vajas csirke indiai mártás Paradicsom és vaj alapú mártás, görögszénával és zöld kardamommal. Vegetáriánusok fogyaszthatják! Gluténmentes! Nem tartalmaz mesterséges színezéket,...
Metélőhagyma - szárított Magas a C-vitamin- és vastartalma! A metélőhagyma felhasználása: Apróra vágott levele felhasználható levesekben és szószokban, hal- és tojásételekben,...
A barna bulgur íze egészsen más karakterű, mint a hagyományos bulgur. Köretként és salátákban fogyasztható. A Dénes-Natura barna bulgur nemcsak abban különbözik a hagyományos...
A lágy zabpehely titka a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. A lágy...