A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe, levesbe, egyéb ételekbe. Akár együtt főzhető kölessel is. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen...
Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin), riboflavin (B2-vitamin)...
A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik.Kelet-Európa legjobb termőterületeiről gondosan válogatott illatos bio fekete berkenyét...
A Greenmark Bio Mazsola a szőlőszemek teljes vitamintartalmát őrzik. Finom kiegészítője a süteményeknek, müzliknek, de önmagában is egészséges csemege. A szőlő előnyös...
Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz, melynek egészségvédő hatása leginkább a szív-és érrendszer védelmében nyilvánul meg, C vitaminnal együtt erősíti a...
Elsősorban kálcium-, foszfor,- és kálium tartalma jelentős. Nagy mennyiségben tartalmaz P-vitamint (rutin), amely vízben oldódó antioxidáns vegyület. A rutin erősíti a...
A Grante szűrt 100%-os „NFC” gránátalmalé minden fontos összetevőjét megőrzi ennek a fenséges gyümölcsnek. Ezeknek a leveknek az alapanyaga a kiváló gránátalmáiról híres...
A hajdinapehely jótékonyan hat az érrendszeri megbetegedéseknél, a cukorbetegségben és magas vérnyomásban szenvedőknél. A főzési ideje a hajdina pehelynek pár perc. Tehető müzlibe,...
Beta-karotin forrás. A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő...