Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre,...
Lágy sötétbarna nádcukor A lágy sötétbarna nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. A nádcukor nyomelemekben gazdag, garancia a minőség és a természetes...
A demerara finomítatlan nádcukor kitűnő aromát kölcsönöz az ételek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz,...
Finomítatlan, nem színezett, vegyszermentes nádcukor. Tartósítószert nem tartalmaz. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
A Demerara cukor a csomagolásban megkeményedhet. Ez nem befolyásolja a minőséget. Enyhe ütögetéssel újra szemcséssé tehető. A nádcukor kitűnő fanyar-édes aromát kölcsönöz az...
Sok kalciumot, magnéziumot és E-vitamint tartalmaz. Jól kenhető, krémszerű. Összetétel: mogyoró* (60%), keményítetlen pálmazsír*, nádcukor*, mandulaliszt* (4%), barna nádcukor*,...
A ropogósra sült ostya teljes kiőrlésű ősbúzalisztből készül, ami természetesen alacsony gluténtartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető. A probiotikumokat tartalmazó ostya a...
Garantáltan ökológiai termelőktől származó "fair-trade" kakaóval, nádcukorral, pálmaolajjal és valódi bourbon vaníliával Latin-Amerikából és Nyugat-Afrikából. Az igazi...
A frissen pörkölt mogyoró és a legjobb kakaó a titka ennek a krémnek. A kakaóvaj különösen finom olvadást ad neki. Hagyd magad elcsábítani! Javasoljuk kenyéren, palacsintán vagy...
Eredeti svájci csokoládé. Töltelék: 50%, kakaótartalom: min. 37% Összetétel: nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor* 19%, mandula* 12%, kakaómassza*, keményítetlen pálmazsír*,...