Összetétel: tönke* (triticum dicoccum), forrásvíz *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Tojást nem tartalmaz. Főzési idő: 8 perc A tönke az ember által termesztett egyik...
Az amaránt a Föld egyik legősibb kultúrnövénye, amely tanúja volt az Azték és Inka birodalmak felvirágzásának és bukásának. Onnan származik, ahonnan a kukorica, a burgonya, a...
DR.HERZ 100 SZÁZALÉKOS HIDEGEN SAJTOLT MÁKOLAJ 50 ML Leírás: Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, káliumban, kálciumban és vasban gazdag. A ma már sajnos népbetegségnek számító...
Ha nincs készleten akkor is megrendelheted: - az ár alatt kattints a kérdőjelre (kérdés a termékről) és oda írd be a kért darabszámot. Keresni fogunk, egyeztetünk. :-) A...
Perfekt natura kendermag olaj 100ml A szervezet számára fontos aminosavak és magas tápértékű fehérjék találhatók a kendermag olajban. Vitaminokban gazdag: A, B1, B2, B3, B6, C, D, E...
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Elkészítése: A magokat előzetesen háromszoros vízmennyiségben legalább 3-4...
ENCIAN TŐZEGÁFONYA TEA Tudományosan bizonyított, hogy az amerikai tőzegáfonya (Vaccinum macrocarpon) jelentős szerepet játszik a húgyúti rendszer fertőzéseinek megelőzésében és...
A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen...
A szőlő egyik legfinomabb gyümölcsünk és az egyik legősibb kultúrnövényünk. A szőlő gazdag C-, B6-vitamin és folsav forrás. Ásványi anyagok közül számottevő mennyiségben...
Összetétel: tönke* (triticum dicoccum), forrásvíz *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 8 perc. Tojást nem tartalmaz. A tönke az ember által termesztett egyik...
Összetétel: tönke* (triticum dicoccum), forrásvíz *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Tojást nem tartalmaz. Főzési idő: 8 perc A tönke az ember által termesztett egyik...
ZAMAT KÁVÉ Cikóriából készül. a cikória az egyik legősibb és legértékesebb zöldségnövényünk. Meghatározó szereplője a korszerű táplálkozásnak és a téli friss,...