Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős...
A hüvelyesek jó forrásai a fehérjéknek, a telítetlen zsírsavaknak, a rostoknak, és magas vitamin-, és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek. A vegetáriánusok, vegánok étrendjében...
A hüvelyesek jó forrásai a fehérjéknek, a telítetlen zsírsavaknak, a rostoknak, és magas vitamin-, és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek. A vegetáriánusok, vegánok étrendjében...
A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Klasszikus angol reggeli - azonnal fogyasztható. Rizzsel kombinálva főétel is lehet, vagy zöldségleveskockával hígítva leves is készülhet belőle. Összetevők: fehér bab* (55%), víz,...
Bio Adzuki bab csíráztatáshoz 90g. Héja különösen puha, íze meglepően édes, ugyanakkor kellemesen pikáns. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók,...
Klasszikus angol reggeli - azonnal fogyasztható. Rizzsel kombinálva főétel is lehet, vagy zöldségleveskockával hígítva leves is készülhet belőle. Összetevők: fehér bab* (55%), víz,...
A Cannellini babok szinte hengeres alakúak, fehér színűek és rendkívül jól szárítíhatóak. Tökéletes levesek, pürék és húslevesek készítésére. A babok olyan kiegyensúlyozott...