Betöltés...

Kershaw Emerson 6054BRNBLK összecsukható kés

Ár: 26.292 Ft

A Kershaw Emerson 6054BRNBLK egy nagyon praktikus összecsukható kés , egy 8Cr14MoV acél pengével felszerelve , frame-lock blokád és kényelmes kinyitó rendszerrel , ami a Kershaw és Emerson márkák együttműködésének az eredménye.

A Kershaw és az Emerson kések gyártói összefogtak egy késkészlet létrehozásában, amely egyesíti a Kershaw pontosságát és minőségét az Emerson márka megalkuvás nélküli funkcionalitásával.

Bizonyított rozsdamentes acél
A 82 mm hosszú penge a népszerű 8Cr14MoV acélból készült, edzett 57-59 HRC . Ez a kínai acél jó korrózióállósággal és keményedéssel rendelkezik, összehasonlítva az AUS6-tal.

A 8Cr14MoV acél penge tökéletes a mindennapi használatra , a korrózióállóság, a jó élesség és a könnyű élezés miatt, ehhez elegendő egy zsebkő.

A használható lándzsahegy-profilú karcsú pengét fekete oxidációs réteg borítotja, amely részben megvédi a pengét a karcolódástól és a korróziótól.

Az erős pontnak, az él nagyon gyengéd görbületének és a konkáv vágásnak köszönhetően a penge nagyon simán és hatékonyan vág, és nincs hajlam az elakadásra az anyagban.

A kibontott kés 188 mm hosszú, a penge vastagsága a legszélesebb pontján 3 mm, ami kompromisszum a kés tartóssága és funkcionalitása között a mindennapi használat során.

A penge kétféleképpen nyílik ki
A penge két kézzel széthajtható, azaz recézett tárcsával vagy a "hullám" segítségével. A penge hátuljára helyezett lemez ugyanazt a funkciót látja el, mint a népszerű flipper, azzal a különbséggel, hogy hüvelykujjal is működtethető.

Az Emerson megoldás egy kampó alakú tüskén alapul, amely a kés előhúzásakor megakad a zseb szélében, aminek következtében a penge spontán kinyílik.

A tárcsa és a hullámok szimmetrikusan helyezkednek el, ami lehetővé teszi a kés jobb és balkezes emberek általi kényelmes használatát.

Dolgozz biztonságosan
A penge véletlenszerű behajlása ellen hatékonyan védi egy edzett acél betéttel ellátott monolit keretzár , amely garantálja a megbízhatóságot és a működés biztonságát.

A Frame-lock egy szilárd zár, amelyet az egyik legtartósabb reteszelő mechanizmusnak tekintenek , amelyet szennyeződésekkel szembeni ellenálló képesség és nagyon kényelmes működés jellemez.

Kényelmes fogás
A kés nyele fekete-oxidált 410 acélból és G-10 homokszínű rétegből készül . A fogantyú profilos formája és a kompozit finom textúrája miatt a kés nagyon szilárdan a kézben tartható és használata nagyon kényelmes.

A fogantyú hátsó részén egy furat található egy dekoratív paracord fonat rögzítésére, amely megkönnyíti és gyorsabb lesz a kés eltávolítását a zsebéből. A kés diszkrét zsebben történő hordozása a fogantyú mindkét oldalára szerelhető rugalmas kapocsnak köszönhetően lehetséges.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Penge profil Lándzsa hegy
Acélkeménység [HRC] 57-59
Penge zár típusa Keretzár
Kés típus összecsukható
Nyitási típus lemez a pengén
Acél típus rozsdamentes acél - 8Cr14MoV
További adatok
Csipesz hordozáshoz van
Korrozióállóság átlagos
Tompa ellenállás átlagos
Kivágás típusa homorú
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat) EDC
Méretek
Teljes hossz [mm] 188
Penge hossza [mm] 82
Hossz hajtogatás után [mm] 107.
Penge vastagsága [mm] 3
Súly [g] 116

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Kershaw Emerson 6054BRNBLK összecsukható kés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem