Betöltés...

Umarex T4E Pisztolytok HDR 50-hez

Ár: 15.142 Ft

Az Umarex T4E tok HDR 50-hez lehetővé teszi, hogy a tárgyat biztonságosan viselje övön, tartalék tárral. Táska jobbkezeseknek.

Tartós konstrukció
A tok tartós polimer, könnyű anyag, nagy mechanikai sérülésekkel és időjárási viszonyokkal szembeni ellenállóságú injektálási módszerrel készül.

Állítható övrögzítés
Állítható kapcsot használnak a tok övön való hordozásához . Ez a megoldás lehetővé teszi a tok könnyű rögzítését mind a taktikai, mind az alkalmi övre. A masszív felépítés ellenére a tok átkarolja a testet, és lehetővé teszi a HDR 50 revolver diszkrét hordozását.

Automatikus zár
A tokban automatikus zár van, amely megakadályozza, hogy a jelölő kiesés közben kidőljön, és véd az illetéktelen hozzáférés ellen.

Az eszköz megrajzolásához megfelelő fogás szükséges, és a mutató ujjával nyomja meg a tok külső falán található zárógombot.

Ez a hatékony és könnyen használható védelem megakadályozza az illetéktelen hozzáférést, és biztonságot nyújt a tárgy hordozásakor és eltávolításakor.

Magazin tasak
A toknak van egy külső rekesze, amely tasakként szolgál egy további tár tárolásához. Ha egy tartalék eszköz kéznél van, jelentősen megnő a védekezés lehetősége, főleg nagyobb számú támadó esetén.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Blokád Igen
Az oldalon jogokat
A cipelés módja kívül
Táska típus az övön
További adatok
Anyagtípus polimer

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Umarex T4E Pisztolytok HDR 50-hez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem