Betöltés...

Pécsett hatalmas telephely több műhellyel és raktárral eladó!

Ár: 71.500.000 Ft


Pécsett, ipari területen található, frekventált helyen, szolgáltató cégek, üzletek közvetlen környezetében elhelyezkedő, kiváló állapotú épület együttest telephellyel együtt kínáljuk megvételre.

Az 1010 nm telek szinte teljesen aszfaltozott, 2 oldalról is lehetséges gépjárművel behajtani, ez megkönnyíti az áru rakodást. A főépület mellett még további 3 melléképület, valamint 1 igényes állapotú iroda épület és raktár található. A főépület belső két szintes kialakításával, a térben a termelő, gyártó, vagy szolgáltató tevékenység végzés gazdaságosabb, jobban átláthatóbb, ezáltal hatékonyabb. A teljes épületet melegét 80 kw-os vegyes tüzelésű kazán biztosítja. természetesen az ipari áram bevezetésre került és közművesített a telek.

Az üzemi épület és két további épület bármilyen szolgáltató, gyártó, termelő tevékenység végzésre alkalmas, a déli elkerülő út közelsége, és az autópálya miatt kiváló alternatíva.

Nekem a legjobban az tetszik a telephelyben, hogy a sok épület helyezkedik el ott, ezért széles skálán mozog a gyártási tevékenységek lehetősége, valamint hogy egy olyan üzemi épület található, ahol a felső szint akár állandó ott lakásra is alkalmas lehet.

Minden olyan cégnek ajánlom, aki olyan telephelyet keres, amelyet a saját igényei szerint alakíthat ki.

A feltüntetett ár bruttó ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A képeklen szereplő berendezési eszközöket, gépeket a vételár nem tartalmazza.


Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 010
Épület hasznos területe (m2) : 300
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Pécsett hatalmas telephely több műhellyel és raktárral eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien