Betöltés...

Panorámás zártkerti ingatlan pincével Ságváron eladó

Ár: 24.990.000 Ft

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja ezt a SÁGVÁRI zártkerti ingatlant.
Az ingatlan művelés alól kivett gyümölcsös és gazdasági épület - egykori présház, mely 2024-ben fel lett újítva és akár nyaralóként is használható. A telek 5598 nm, 3 %-a beépíthető. A telek felső része csodálatos panorámával bír a somogyi dombságra. Itt egy 130 nm-es nyaralót tervezett a tulajdonos garázzsal, melyre az építési engedélyt már megítélték, a sávalap is kialakításra került. Amennyiben az emeletet is megépíti az új tulajdonos, akkor továbbá balatoni panorámában is része lesz. A kút 40 m mély. A kútvíz a kisházba be van vezetve, a fürdőszoba kialakítása elkezdődött, illetve derítőt is kialakítottak. Az áram is be van vezetve, a nagyobb nyaraló megépítésekor ez előnyt jelent. A présházhoz egy szoba és egy fürdőszoba lett hozzáépítve. A telek szilárd burkolatú úton megközelíthető, az utolsó 40 m-en murvás, minden évszakban járható úton, illetve az alsó része is, földútról.
Ajánlom ezt a telket nyaraló kialakítására, gazdálkodásra, vagy a lakóház felépítése után akár állandó lakhatásra is békés környéket kedvelők számára. A szomszédos telkek is mind rendezettek, összességében egy kedvelt környék a nyugalmat és természetet kedvelők számára. Ságvár egy folyamatosan fejlődő település, boltok, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola, étterem, kíváló buszközlekedés elérhető. A Balaton 15 percre van autóval.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SÁGVÁRI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen!

Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Ságvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Művelés: Gyümölcsös
Telek nagysága (m2) : 5598
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Termőföld rovaton belül a(z) "Panorámás zártkerti ingatlan pincével Ságváron eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok