Betöltés...

Karaoke mikrofon gyerekeknek és felnőtteknek NeoHGS® hordozható hangszóróval, vezeték nélküli, 2 mikrofonnal, MP3 lejátszó, SD kártyanyílás, Bluetooth 5.0, kék

Ár: 15.600 Ft

Bármely dal lejátszása

A NeoHGS karaoke rendszer minőségi anyagokból készül: ABS műanyagból és szilikonból. Az élénk színek és a kompakt méretek a gyermek kedvenc játékává varázsolják.

Lejátszhatja a kicsi kedvenc karaoke dalait! A Bluetooth 5.0 segítségével a karaokegépet telefonhoz/táblagéphez/laptophoz is csatlakoztathatja, hogy bármilyen zenei alkalmazásból lejátszhasson bármilyen zenét, például Spotify, YouTube vagy Apple Music stb. Ugyanakkor egy gombbal eltávolíthatja/visszaállíthatja a hangot a Bluetooth zenéből, énekelhet és szórakozhat!



Ideális Duetthez.

A készlet két mikrofont tartalmaz, ideális duetthez.





Hosszú lejátszási idő

A beépített újratölthető akkumulátor 5 órányi szórakozást biztosít. Gyors töltés és hosszú élettartam. Megállás nélküli szórakozás. Születésnapi parti, randevú, óra, családi tevékenységek, lányjátékok... Ez a hordozható bluetooth hangszóró és vezeték nélküli karaoke mikrofon minden igényét kielégíti.

A Bluetooth hangszóró mikrofon nélkül is használható, csak úgy, mint önálló hangszóró zenelejátszáshoz.



Többfunkciós karaoke gép

4 féle varázslatos hanggal érkezik, a LED lámpák ütik a zene ritmusát, vidám hangulatot teremtve. Fejhallgató kimenet a hátoldalon. Tökéletes énekgyakorláshoz, családi karaokehoz, elég kicsi ahhoz, hogy magaddal vigye utazáshoz.



Ultra hordozható

Erőteljes, mégis könnyű, mini méretű, hogy ultrahordozható legyen. A NeoHGS karaokegép puha bőr fogantyúval és újratölthető akkumulátorokkal rendelkezik, így könnyedén viheti a műsort az úton is.



*Figyelem, ez nem egy professzionális hangrendszer.

*Figyelem, a hangszóró mellett tárolt mikrofon mikrofont és hangos hangokat generál



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Karaoke mikrofon gyerekeknek és felnőtteknek NeoHGS® hordozható hangszóróval, vezeték nélküli, 2 mikrofonnal, MP3 lejátszó, SD kártyanyílás, Bluetooth 5.0, kék" című hirdetést látja. (fent)