Betöltés...

ZEQAS hordozható rádió, napelemes, USB vagy kurbli töltés, 2000 mAh akkumulátor, Power Bank funkció, vízálló és zseblámpa, kempingezéshez, Zöld

Ár: 14.870 Ft

A hordozható rádió nagyszerű eszköz a szabadtéri kiránduláshoz és kempingezéshez. Ráadásul a hordozható rádió háromféleképpen tölthető: napelemmel, USB-vel vagy kézi kurblival. Ez a funkció tökéletessé teszi a készüléket olyan távoli helyeken való használatra, ahol nem áll rendelkezésre konnektor.



A hordozható rádió 2000 mAh-s akkumulátora elegendő a több órás folyamatos rádióhallgatáshoz. Ha az akkumulátor lemerülne, napelemmel, USB-n vagy kézi kurblival tölthető. Ez a funkció is tökéletesen alkalmassá teszi a hordozható rádiót a hosszú kirándulások során vagy vészhelyzetekben való használatra.



A hordozható rádió másik érdekes funkciója a Power Bank funkció. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mobiltelefonját vagy más elektronikus eszközeit a hordozható rádión keresztül töltse fel. Ez a funkció különösen hasznos olyan esetekben, amikor az elektronikus eszközök gyorsan lemerülnek, és nincs kéznél semmilyen áramforrás.



A hordozható rádió vízálló és beépített zseblámpával is rendelkezik. Ezek a funkciók teszik a készüléket ideális eszközzé kempingezés közbeni kalandok és vészhelyzetek során történő használatra. A hordozható rádió továbbá zöld kivitelben is kapható, ami még vonzóbbá teszi a környezetbarátok számára.



Általánosságban elmondható, hogy a hordozható rádió hasznos és praktikus eszköz mindazok számára, akik sokat utaznak a szabadban, vagy akik vészhelyzetben vannak. A napelemes, USB-s vagy kézi kurblival történő töltés, a 2000 mAh-s akkumulátor, a Power Bank funkció, a vízállóság és a zseblámpa nélkülözhetetlen eszközzé teszik a készüléket szükség esetén.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "ZEQAS hordozható rádió, napelemes, USB vagy kurbli töltés, 2000 mAh akkumulátor, Power Bank funkció, vízálló és zseblámpa, kempingezéshez, Zöld" című hirdetést látja. (fent)