Betöltés...

ZEQAS hordozható rádió, a töltés lehet napenergia, USB vagy kézi kurbli, 2000 mAh akkumulátor, Power Bank funkció, vízálló és zseblámpa, a kempingezéshez, sárga

Ár: 12.470 Ft

A tökéletes partner kalandokhoz és vészhelyzetekhez!3 töltési mód - Felejtse el a leállást! Rádiónk három innovatív töltési módnak köszönhetően bármikor készen áll arra, hogy kiszolgálja Önt. A nagy teljesítményű, 2000mAh-s akkumulátorral gyorsan és egyszerűen feltöltheti egy hagyományos USB-kábel segítségével, vagy kihasználva a ragyogó napsütést, a beépített napelem segítségével töltheti az akkumulátort. Ha pedig az energiaforrások fogytán vannak, a beépített kurbli segítségével saját kezűleg termelhetsz áramot. A rádió mindig készen áll arra, hogy kapcsolatot tartson és tájékoztasson.2000mAh Power Bank - Soha többé ne ess pánikba egy lemerült telefon miatt! Ennek a vészhelyzeti készletnek az USB-portjával bármikor feltöltheti telefonját vagy más kis elektronikai eszközeit. Legyen felkészülve arra, hogy a legfontosabb pillanatokban is kapcsolatban maradjon.Túlélőeszköz - Akár hurrikánnal, tornádóval, heves esőzéssel vagy tűzzel kell szembenéznie, a rádió megbízható társ, amely biztonságban tartja családját. Robusztus kialakítása tartós és ellenáll a zord körülményeknek, így bármilyen vészhelyzetben hozzáférhet a létfontosságú információkhoz.Világos fény - a sötétség nem opció! A beépített 3 LED-es, 140 lumenes zseblámpával áthatolhat a sötétségen, és bármikor maximalizálhatja a láthatóságot. Ez a fényes fény elengedhetetlen éjszakai vagy gyenge fényviszonyok között.Hordozható és egyszerű - Ez az AM/FM/NOAA rádió megbízható társ az utazáshoz és a kalandokhoz. Tarthatja az autója csomagtartójában, a bőröndjében, vagy a mellékelt zsinór segítségével könnyedén hordozhatja a kezében. Elég kicsi ahhoz, hogy akár a zsebében is elférjen, így gyorsan hozzáférhet a fontos időjárási vagy híradós információkhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "ZEQAS hordozható rádió, a töltés lehet napenergia, USB vagy kézi kurbli, 2000 mAh akkumulátor, Power Bank funkció, vízálló és zseblámpa, a kempingezéshez, sárga" című hirdetést látja. (fent)