Betöltés...

Krux Edis 1000 Mikrofon

Ár: 20.030 Ft

Kardioid kondenzátor mikrofon. Edis segít a hangod magasabb szintjére ugrani. Állítható kar, popszűrő, tartozékkészlet – mindent megtalálunk, ami megkönnyíti ezt a folyamatot.
Az Edis 1000 mikrofon átfogóan alkalmas játékra és streamelésre egyaránt. A kardioid minta felveszi a hangot a készülék elejéről. Ez csökkenti a zavaró tényezőket a háttérben, és lehetővé teszi, hogy Edis az Ön hangjára összpontosítson.

Az Edis 1000 mikrofon testében egy csúcsminőségű hangátalakító található. Ennek eredményeként kiváló minőségű hangsávot kap, függetlenül attól, hogy az anyagot milyen körülmények között rögzítették, és milyen eszközzel dolgozik.

A Krux Edis 1000 készlet elemeinek összeszerelési eljárását úgy alakítottuk ki, hogy az a lehető legrövidebb ideig tartson, és ne igényeljen további szerszámokat. Miután a kart az asztallaphoz csavarta, csak helyezze fel az ütésgátló kosarat, helyezze be és csatlakoztassa a mikrofont. Kész! Ha szereti, ha minden rendszerezett, akkor értékelni fogja a kábelezéshez szükséges tépőzáras rögzítőkészletet.

Az Edis 1000 mikrofonhoz csatlakoztatott tartozékkészlet lehetővé teszi, hogy a konfigurációját a felhasználóhoz igazítsa. Két pop-szűrő – az egyik a gémre, a másik közvetlenül a kapszulára szerelve.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Krux Edis 1000 Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: