Betöltés...

2.4Ghz Vezeték nélküli intelligens zajcsökkentős HD dupla mikrofon szett USB C androidos okos telefonokhoz, Lightning adapterrel

Ár: 28.586 Ft

Készíts jó minőségű hangfelvételt akár 20 méter távolságra okos telefonodtól, két mikrofonnal egy időben ezzel az intelligens zajcsökkentésű HD mikrofonnal, wifin keresztül csatlakozik. Csatlakoztasd androidos telefonodhoz az USB C vevő egységet, vagy használd iOS telefonodhoz az átalakító adaptert, melyhez az adó mikrofonok automatikusan fognak csatlakozni, nincs szükség külön applikáció telepítésére csak csatlakoztasd és már használhatod is. A kicsi hangkésleltetés tökéletes hangátvitelt biztosít akár egy előadás közben is. Készíts TikTok videókat HD hangminőséggel.


Támogatja a többcsatornás valós idejű keverést, képes szinkronizálni a telefon és az emberi hang háttérzenéjét valós időben.

Kicsi és kényelmes, kompatibilis a különböző eszközökkel, támogatja a mobiltelefont, táblagépet, fényképezőgépet, notebookot stb.



Frekvencia tartomány: 2,4 GHz
Töltőáram: Kb. 65 mA
Frekvencia Tartomány: 20-20KH
Mikrofon akkumulátor kapacitása: 80 mAh
Töltő doboz akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Átviteli késleltetés: Körülbelül 9 ms
Mikrofon munkaidő: Körülbelül 6 óra (töltő doboz használatával kb 56 óra)
Zajcsökkentési arány: 64 dB
Mikrofon töltési idő: Körülbelül 1 óra

Doboz tartalma:

- 2db vezeték nélküli mikrofon

- 1db Type C vevő egység

- Töltő/tároló doboz

- Töltő kábel

- Lightning adapterrel (iOS)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "2.4Ghz Vezeték nélküli intelligens zajcsökkentős HD dupla mikrofon szett USB C androidos okos telefonokhoz, Lightning adapterrel" című hirdetést látja. (fent)