Betöltés...

Panasonic RXD552E-K Rádió

Ár: 86.410 Ft

A D552 20 W-os teljesítményével a kompakt, elegáns kialakításán túl is teljesít. A basszusteljesítményt Sound Booster és basszusreflex-nyílások fokozzák - így egyaránt alkalmas beltérben és a kertben is. Zenét választhat a DAB+ rádióból, lejátszhat CD-ket, Bluetooth segítségével streamelhet a mobiljáról, vagy közvetlenül USB-ről választhat zeneszámokat. A távirányítóval és az 5 előre beállított rádiógombbal a kedvenc zenéinek hallgatása gyerekjáték.Az erőteljes, gazdag kör megeleveníti a zenétA D552 két 8 cm-es teljes tartományú hangszóróegységgel rendelkezik, és 20 W összteljesítménnyel büszkélkedhet - ez figyelemre méltó egy ilyen kompakt, elegáns egységtől. A Flare-alakú basszusreflex-nyílások segítenek a simább légáramlás biztosításában, csökkentve a légörvényeket, így telt, meleg basszushangokat biztosítanak
Válassza ki a ritmikus vagy énekes teljesítmény fokozását.A Sound Booster Equaliser segít a legjobbat kihozni a zenéből és a beszélt szövegből. Nyomja meg egyszer a B-Boost gombot a basszus és a ritmus fokozásához - életre kelti a zenét. Nyomja meg kétszer a V-Boost gombot, hogy kiemelje az énekhangot, vagy segítse a rádióban és a podcastokban elhangzó beszédet.
Zene útközbenA beépített hordozófogantyúnak, a stílusos kompakt formának és az elemmel való használatnak köszönhetően ez a készülék beltéren és kültéren egyaránt jól használható. Erőteljes, gazdag hangzásának köszönhetően tökéletes partner a kertben, a konyhában vagy a dolgozószobában.
Kedvenc rádióállomások egyetlen érintésselEgyszerűen hangolja be kedvenc rádióállomásait, és rendelje őket az előre beállított hangológombokhoz. Így legközelebb, amikor hallgatni szeretné, a rádió elegáns külsején található előbeállításos gomb megnyomásával egyenesen a kiválasztott állomásra léphet.Távirányítóval szállítva az Ön kényelme érdekébenA D552 saját távirányítóval van ellátva, így bárki kényelmesen, a fotelből változtathatja a bemeneti forrást, a rádióállomást, a zeneszámot, beállíthatja a hangerőt vagy elnémíthatja a hangot.Válasszon rádiót, CD-t vagy zenét telefonról és USB-rőlA D552 rengeteg hallgatási lehetőséget kínál. Válasszon rádiót, a kiváló minőségű DAB vagy FM közül. Játssza le CD-gyűjteményét - vagy csatlakozzon a mobiltelefonján lévő zenéhez Bluetooth® segítségével. Még közvetlenül USB-meghajtóról is lejátszhat zeneszámokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Panasonic RXD552E-K Rádió" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Fm
Usb