Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató LED kijelzővel, beépített powerbankkal-, és microUSB töltőkábellel - fekete (BB-16154)

Ár: 5.990 Ft

Telefonálsz, miközben vásárolsz a szupermarketben vagy egy zsúfolt buszon? Egyszerűen vedd fel a telefont, és élvezd a tökéletes hívásminőséget! Élvezd a hosszú akkumulátor-élettartamot. A készülék 6 órán keresztül képes zenét játszani. Tökéletesek otthonra, munkára és utazásra. Töltés után nem kell túl sokat várnod, hogy a fejhallgató ismét használatra kész legyen. A tok ráadásul MicroUSB kábellel van felszerelve. A fejhallgató rendkívül könnyű és kényelmes. Tökéletesen illeszkedik, anélkül, hogy leesne – még akkor is, ha mozgásban van. Felejtsd el a csatlakozási problémákat. Támogatja a Bluetooth 5.1-t a gyors, stabil és megbízható átvitel érdekében. A késések és a rossz minőség csak emlék! Most mindent kéznél tarthatsz, amire szükséged van. Nem kell minden alkalommal elővenned az okostelefonodat! Néhány érintéssel például szüneteltetheted / folytathatod a lejátszást, megváltoztathatod a dalokat, beállíthatod a hangerőt, fogadhatod / elutasíthatod / befejezheted a hívást. Tulajdonságai: vezeték nélküli hatótávolsága akár 10 m zene lejátszási idő 6 óra powerbank funkció a tokban Bluetooth: 5.1 impedancia: 32Ω Érzékenység: 42db IP20 vízálló chat funkció mágneses érintkezők LCD kijelzö töltési idő: 2 óra fejhallgató vezérlés 1 gombbal kompatibilis az összes   iOS,  Android   és   Windows eszközzel Műszaki adatok: Bluetooth: 5.1 impedancia: 32Ω érzékenység: 42db mikrofon: igen építés: nyitott frekvencia válasz tartomány: 20-20000Hz beszéd funkció: igen mágneses érintkezők: igen IP20 vízálló LCD kijelző: igen power bank: igen hatótáv: 10m fejhallgató akkumulátor: 50 mAh tápegység: 2000mAh töltési idő: 2 óra folyamatos lejátszási idő: 4 óra lejátszás szakaszos üzemmódban: 5-6 óra fejhallgató vezérlés: 1 gombbal: igen méretek: 9 x 3 x 4cm súlya: 0,085 kg súly a csomagolással együtt: 0,126 kg A csomag tartalma: 1 pár fülhallgató 1 x töltőállomás / tok beépített powerbankkal 3 x pár különböző méretű szilikon fülhallgató (egy pár már a fejhallgatón) 1x USB - MicroUSB töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató LED kijelzővel, beépített powerbankkal-, és microUSB töltőkábellel - fekete (BB-16154)" című hirdetést látja. (fent)