Betöltés...

2 darabos HAWIRE K-10 professzionális Lavalier mikrofon készlet, vezeték nélküli, Plug and Play, USB Type-C, digitális kijelző, Vlogging, interjúk, megbeszélések, élő közvetítés, videófelvéte

Ár: 25.036 Ft





2 darabos HAWIRE K-10 professzionális Lavalier mikrofon készlet, vezeték nélküli, Plug and Play, USB Type-C, digitális kijelző, Vlogging, interjúk, megbeszélések, élő közvetítés, videófelvétel, fekete 

A készlet 2 professzionális lavalier mikrofont tartalmaz, amelyek vezeték nélküli megoldást biztosítanak a kényelmes élmény érdekében. A Plug and Play kialakítás megkönnyíti a gyors és egyszerű csatlakozást a kompatibilis eszközökhöz az USB Type-C porton keresztül. A beépített digitális kijelzővel a készlet lehetővé teszi a hangszint pontos nyomon követését és beállítását.

Ezek a mikrofonok ideálisak különböző tevékenységekhez, például vlogoláshoz, interjúkhoz, üzleti megbeszélésekhez, élő közvetítéshez és videofelvételekhez. Velük kiváló hangminőséget élvezhet, anélkül, hogy aggódnia kellene a vezetékek vagy a mozgáskorlátozások miatt.

A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően hordozhatóak és kényelmesen használhatóak. Mivel vezeték nélküli, használat közben szabadon mozoghat, így szabadon koncentrálhat a tevékenységére, anélkül, hogy kábelek korlátoznák.
Akár professzionális videót szeretne rögzíteni, akár interjút szeretne készíteni, akár előadást tart a közönségnek, ezek a mikrofonok kiváló énekhang tisztaságot és hűséges hangvisszaadást biztosítanak.

A készlet elegáns fekete árnyalatban kapható, ami kifinomult és professzionális megjelenést kölcsönöz. Javítsa hangfelvételei minőségét, és biztosítsa, hogy hangja tisztán és következetesen rögzüljön ezzel a professzionális vezeték nélküli lavalier mikrofonkészlettel.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "2 darabos HAWIRE K-10 professzionális Lavalier mikrofon készlet, vezeték nélküli, Plug and Play, USB Type-C, digitális kijelző, Vlogging, interjúk, megbeszélések, élő közvetítés, videófelvéte" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések