Betöltés...

Fifine AmpliGame A6T RGB Gaming Podcast Stream Mikrofon

Ár: 27.450 Ft

Ismerje meg a streaming karakterét
Ezúttal nincs több klisé az USB-csatlakozásról, ez egy A-típusú csatlakozó, egyszerűen plug-and-play a Windows, a Mac és a PlayStation konzolon.
Ha akarod, a kompatibilitás kiterjeszthető a mobilodra is. De a legjobb rész a mikrofon mögött megbújó USB-port.
Úgy fog kinézni, mint egy vezeték nélküli modell, ha az asztalodra teszed. A kábel ugyanis a hátuljáról közvetlenül a számítógépedhez fog vezetni, ami jót tesz a kábelkezelésnek.

Törje elő a partidarabot
A csatlakoztatás gyerekjáték, de honnan tudhatom, hogy a mikrofon készen áll-e a működésre? Pontosan ez lehet a kérdés, ha ilyen elektronikát veszel a kezedbe.
Amint áramot kap a számítógép USB portjáról, az RGB elkezd ragyogni. A fények nem csak hivalkodnak, hanem a működő szobrok jelzésére is szolgálnak.
Ezek sem maradnak mindig ugyanolyanok. A kéttónusú világítással ellátott összesen négy minta simán átmegy egy másikba, és tökéletesen beleolvad a stúdió hangulatába.

Levehető popszűrő
A mosolygós arcot ábrázoló popszűrő áttetsző. Így a mikrofon megjelenése nem lesz zavaros, ha elölről nézi. De ne tévesszen meg a vékony réteg. A nem jól kinéző, néha nem is jól működő pattogós szűrőkkel ellentétben ez elég jól elnyomja a zörejeket. Porgyűjtőként is működik, ami összegyűjti az elölről befújt port, és tisztán tartja a mikrofont.

Rögzített lengéscsillapító rögzítés
Maga a mikrofon úgy tűnik, mintha a sokktartóba lenne beépítve, de ez nem így van, valójában gumiszalagokkal felfüggesztve van a helyére csíptetve. Azokkal a lengéscsillapítókkal összehasonlítva, amelyek a mikrofontestre rögzülnek, a felfüggesztés jobban elnyeli a rezgési zajokat. A szalagok pedig annyira rugalmasak és vastagok, hogy a mikrofonállványt formába tudják hozni, és nem kopik el könnyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Fifine AmpliGame A6T RGB Gaming Podcast Stream Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)