Betöltés...

Fifine K688 Gaming Podcast Stream XLR USB Mikrofon - Fekete

Ár: 33.640 Ft

I/O vezérlőkAz alján két tárcsa található a mikrofon és a fejhallgató hangerejének beállítására. Az alul elhelyezett kezelőszervek előnye, hogy nem lesznek útban, amikor a mikrofont egy boom karra akasztja. És egy kamera előtt is megőrizheti a tiszta és egyszerű megjelenést.Érintésérzékeny némításLehetett volna jó és rossz is, de a dolgok megváltoztak a LED-kijelzővel és a felügyeleti csatlakozóval. Nem fogja találni magát nem rögzített semmit még félúton.Fejhallgató monitorozásBeépített fejhallgató-erősítő nélkül a hátoldalon található 3,5 mm-es port egy pár fejhallgatót tud meghajtani, amelynek impedanciája 16 ohm és 75 ohm között van. Ezen a tartományon belül még mindig van néhány fejhallgató, amelyből választhat, ahelyett, hogy csak a játék fejhallgatók maradnának a monitorozáshoz. A késleltetésmentes funkció és a bemeneti szintszabályozó kombinációja miatt a hangerő vad ingadozásait nagyjából elkerülheted a menet közbeni beállításokkal.Funkcionalitását tekintve a FIFINE K688 USB/XLR dinamikus mikrofon meghatározó tulajdonsága, hogy tökéletes hangzást tud biztosítani néhány tökéletlen környezetben, valamint a rugalmasságot, hogy kiegyensúlyozza a jelenlegi igényeket és a jövőbeli bővítéseket az audio produkcióban.

Amire igazán szükséged van a háttérhangok elkavarásához, és a dinamikus kardioid kapszula valóban hagyja, hogy a K688 ebben a tekintetben is tündököljön. A normál felhasználóknak nincs semmiféle speciális akusztikai kezelés a szobákban. A dinamikus mikrofon szuperül jön ebben a helyzetben, mert nem vesz fel sok zavaró háttérhangot vagy visszavert hangot.

Kardioid polármintázatával megduplázza a zajelutasítást. Bár a hangod legtisztább felvételéhez a tetején és a közelében kell dolgoznod, az eredmény egyszerűen észbontó, ha kondenzátoros mikrofonokhoz vagy szokva. Bármi történik odakint, többé nem lesz kiemelkedő, és ezúttal valóban megtapasztalhatja a kardioid mikrofon előnyét. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Fifine K688 Gaming Podcast Stream XLR USB Mikrofon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)