Betöltés...

Easypix MyStudio Podcast Kit Mikrofon készlet

Ár: 37.190 Ft

Teljes felszerelés, beleértve a kondenzátor mikrofont és a sztereó fejhallgatót.
Napjainkban a tartalomkészítés nélkülözhetetlen. Legyen szó podcastokról, unboxing videókról, bemutatókról, ismertetőkről vagy élő közvetítésekről, a kreatív online tartalom népszerű, és folyamatos növekedése tagadhatatlan. A MyStudio Podcast egy komplett készlet a tökéletes podcasting beállításhoz. Tartalmazza a professzionális hangfelvételhez szükséges összes alkatrészt, beleértve egy nagy érzékenységű kondenzátor mikrofont is. Az állítható boom kar asztali tartóval optimális és kényelmes mikrofonpozíciót teremt, míg a lengéscsillapító, a kétrétegű popszűrő és a sztereó fejhallgató tökéletes hangzást és menő megjelenést biztosít a videóközvetítésekhez.

Indulásra kész!
Csomagolja ki, rögzítse és közvetítse azonnal. A MyStudio Podcast Kit egy komplett megoldás, és a dobozból kivéve azonnal használható. Így hangfelvételei azonnal elindulhatnak és online is mehetnek.
Alkalmas tökéletes hangfelvételek készítésére streaminghez, podcastokhoz, daldemókhoz, csevegésekhez, videohívásokhoz stb.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Easypix MyStudio Podcast Kit Mikrofon készlet" című hirdetést látja. (fent)