Betöltés...

HP HyperX ProCast XLR Mikrofon

Ár: 98.310 Ft

Professzionális minőségű kondenzátor mikrofon
A HyperX ProCast egy professzionális minőségű kondenzátor mikrofon XLR-csatlakozóval, amelyet olyan emberek számára készítettek, akik a hangjukból élnek. A kardioid aranyszórású, nagymembrános kondenzátorkapszulának köszönhetően több részletet rögzíthet felvételeiben. A ProCast mellékelt rezgéscsillapító lengéscsillapító tartója és a HyperX Shield pattogásszűrő együttesen segít csökkenteni a felvételek nem kívánt zörejeit és pattogásait. Ezen kívül rendelkezik egy kapcsolható 80 Hz-es magassűrővel és -10 dB-es PAD-rel, ami még inkább biztosítja, hogy csak pontosan azt rögzítse, amit szeretne a különböző forgatókönyvekben. A 3/8" és 5/8" menetek támogatásával a stílusos ProCast kompatibilis a legtöbb karral és állvánnyal, így könnyen a következő szintre emelheti streaming- vagy felvételi beállításait.

Nagyméretű kondenzátor a kiváló zajteljesítményért
A ProCast kialakítása az elektret és dinamikus mikrofonokhoz képest jobb magasfrekvenciás részleteket, a kisebb membrános kondenzátorokhoz képest pedig jobb mélyfrekvenciás teljesítményt tesz lehetővé.

Kardioid polárkép a szólófelvételekhez
A kardioid polármintázat kiemeli a mikrofon előtt lévő hangokat, így tökéletes hangfelvételekhez, streaminghez, vokálokhoz, podcastokhoz vagy más egyforrású hangfelvételekhez.

Professzionális minőségű XLR-csatlakozás
A ProCast 48 V fantomteljesítményt igényel, ezért a felvételek megkezdéséhez XLR-kábelen keresztül csatlakoztassa professzionális interfészekhez vagy előerősítőkhöz.

Levehető HyperX Shield fém popszűrő mellékelve
Egyszerűen pattintsa a HyperX Shieldet a ProCast mellékelt, ütésgátló rögzítőjére, hogy kiszűrje a p hangokból eredő pukkanásokat.

Beépített rezgésgátló ütéscsillapító tartó
Izolálja a mikrofont, és a rugalmas kötélfelfüggesztéssel elnyomja a nem szándékos dübörgések és ütődések hangját.

Finomhangolja a hangfelvételeket
A ProCast kapcsolható 80 Hz-es szűrője segít csökkenteni a nem kívánt mélyfrekvenciákat, például a dübörgéseket és rezgéseket. A passzív csillapítás lehetővé teszi, hogy a mikrofon kezelni tudja a magas hangnyomásszintű hangforrásokat.

Kompatibilis a legtöbb boom karral és mikrofonállvánnyal
A sokoldalú mikrofon és az adapter 3/8 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes beállításokhoz illeszkedik, így kompatibilis a legtöbb mikrofonállvánnyal vagy boomkarral.

Lenyűgöző professzionális dizájn
Az elegáns, egyedi HyperX dizájn ötvözi a formát és a funkciót, így a ProCast éppoly elegáns, mint amennyire praktikus.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "HP HyperX ProCast XLR Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)