Betöltés...

Csiptetős dual vezeték nélküli Mikrofon, töltő dokkolóval, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, fekete

Ár: 14.590 Ft

Termék leírás: Az M9 Professzionális Vezeték Nélküli Dual Mikrofon egy kiváló minőségű audioeszköz. Kifejezetten vlogging-hoz, interjúkhoz, élő közvetítésekhez és videofelvételekhez lett tervezve. Ezzel a mikrofonpárral nem csak interjúkat rögzíthet, hanem saját hangját, akár a környezet hangját is tudja vezeték nélkül továbbítani, valamint rögzíteni. Egyszerűen minden USB-C porttal rendelkező okoseszközére. Rögzíthet okostelefonjára, tabletjére vagy akár professzionális videókamerájára. Emellett akár laptopjára is továbbíthatja. A mikrofonpár kábelek nélkül, vezetékek nélküli kényelmet ad. Így szabadságot ad a mozgásban és a felvétel helyszínének kiválasztásában. Ez a mikrofon rendelkezik egy beépített akkumulátorral, ami hosszú üzemidőt biztosít. Az újratölthető dokkoló lehetőség ad a mikrofon egyszerű és kényelmes töltésére. A dokkoló egység a mikrofonpárhoz lett tervezve. Ez teszi lehetővé a gyors és hatékony töltést, valamint a biztonságos tárolást. Így amikor használni szeretnéd a mikrofont, a dokkolóegységben megtalálod. Az M9 Professzionális Vezeték Nélküli Mikrofon kristálytiszta hangminőséget biztosít. Emellett egy kíváló zajszűrő rendszerrel rendelkezik, ami minimalizálja a háttérzajokat és a hangforrásra fókuszál. Ez különösen fontos vlogging és interjúk során, amikor fontos, hogy a hang tiszta és érthető legyen. A mikrofon könnyű és kompakt kialakítású. Így kényelmesen hordozható és használható. Különféle tartozékokat is tartalmaz, mint például csíptetőt a könnyű, ruhához, kabáthoz történő rögzítéshez. A habszivacsok csökkentik szél okozta zavaró zajokat. Az M9 Professzionális Vezeték Nélküli Mikrofon tökéletes választás minden alkalomra, ahol kiváló minőségű hangfelvételre van szükség. Legyen szó vlogokról, interjúkról vagy élő közvetítésekről. Ez a mikrofon segít a hangod jobb és professzionálisabb rögzítésében. Fontos tudnivaló ! Kibontás után kérjük a fóliákat a mikrofonokról távolítsa el a dokkolóból történő töltéshez. Csomag tartalma:
2 x Vezeték nélküli mikrofon (ruhára csíptethető)
1 x Vevőegység (Androidhoz)
1 x Töltő dokkoló egység
1 x USB-C tápkábel (mikrofon töltéshez)
1 x Felhasználói Kézikönyv

Tulajdonságok: Vezeték nélküli mikrofonpár vevőegységgel. Dokkoló egység töltöttség jelzővel biztosítja a mikrofonok folyamatos töltését. Jelátviteli frekvencia: 2,4GHz Akkumulátor kapacitása: 80mAh Hangátviteli távolság:
max. 20 méter (akadálymentesen környezetben)
min. 8 méter Hangátviteli minőség: 20Hz-20kHz (sztereó CD) Vevőegységhez automatikusan csatlakoztatható mikrofonok: max. 2db Dokkoló mérete: 9cm x 6cm x 3cm Mikrofon mérete: 5cm x 2cm x 2cm Mikrofon tömege: 7 gramm Vevőegység portja: USB-C Töltési feszültség: DC 4,8V - 5,4V Töltés:
- M9-es gyári dokkolójáról (a dobozban)
- USB-C tápkábelen keresztül (a dobozban)
Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról Hasznos tudni ! iPhone-al is kompatibilis, amennyiben megrendeli hozzá az OTG átalakitó adapterünket USB-C->Lightning: Az M9-es mikrofon készlet használható: Interjúkra, riportokra Konferenciákon Karaoke partin Élő zenei előadásokon Csíptetőjével ingzsebre, nadrágra, kabátra vagy gallérra is rögzíthető. CE, FCC, RoHS, valamint újrahasznosított termék (Recycled) tanusítvánnyal is rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Csiptetős dual vezeték nélküli Mikrofon, töltő dokkolóval, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések