Betöltés...

Babysittert keresünk spanyolországba 2 kislány mellé

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ha szereted a napsütést, a tengert, a mediterrán konyha ízvilágát, vagy spanyol nyelvtudásod fejlesztésén töröd a fejed, tudunk egy Neked való állást!

Menorca szigetére (Mallorca mellett) április 20-25ei kezdettel keresünk egy vidám, mosolygós, minden káros szenvedélytől mentes ( elvégre 2 csöppségre vigyázol), fiatal, gyermekfelügyeleti tapasztalattal rendelkező hölgyet. Az időtartam október végéig.

Amit kívánunk: odaadással felügyelni a gyerekekre, játszani velük a játékokkal, rajzolni, parkba elvinni stb.
Légy talpraesett, rendszerető, megbízható!
Munkaidő heti 6 nap, kb 40 óra. Ez úgy néz ki, h lesz olyan nap amikor csak 4 órára van szükségünk a segítségedre, míg vkor 8-9 órára. Mindez a munkabeosztásunktól függ, de minden héten előre közöljük a napokat.

Amit kínálunk: saját szoba, teljes ellátás (főzni sem kell, csak ha szeretnél), +350€ havi zsebpénz.
A szabadnapodon illetve szabad délelőttökön vagy délutánokon felfedezheted a sziget számtalan strandjár, kis hangulatos telepūlését vagy piacait..Érdemes googlebe megnézni a képeket, mi vár rád a nyáron:)

A gyerekek: Diana 3 éves múlt, mindkét nyelven tökéletesen ért, de beszélni inkább a spanyolt szokta ezért Te hogy gyakorolja a nyelvet magyarul társalogj vele, és persze a kishugával, aki Sofia és 8 hónapos:)

A szülők (mi:): az anyuka spanyol anyanyelvű, de az 5 év alatt ragadt rá némi magyar szókincs is, tehát megérti az alapvető dolgokat. Az apuka ( jómagam) mindkét nyelvvel boldogulok:) de a gyerekekkel én is csak magyarul beszélek.

Ha felkeltette a hírdetés az érdeklődésed, az emailemre küldd el a fényképes bemutatkozóleveled!

zoltanr3@yahoo.com

Előny ha beszélsz spanyolul és van ovodapedagógiai tapasztalatod, de ha nagyon értesz a gyerekek nyelvén ez nem feltétel. Jobban örülök, ha ők jó kezelben boldogan játszanak a nyár folyamán, mintha beszélnél spanyolul de passzív hozáállással kezelnéd a helyzeteket..

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIX. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
Extrák: Babysitter
 
Eddig megtekintették 319 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Babysittert keresünk spanyolországba 2 kislány mellé" című hirdetést látja. (fent)