Betöltés...

Haiszky Ernő Zoltán magánnyomozó

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Magyarországon elsőként kezdtük el a magánnyomozó és az ügyvéd szakma szolgáltatásait közösen, egy irodán belül biztosítani az ügyfelek számára, amelyek természetesen nem minden esetben, de a legtöbb alkalommal közösen alkalmazva érik el a kívánt eredményt.

Az elmúlt évek szakmai együttműködése széleskörű tapasztalatokat, (polgári, illetve büntető ügyekben) jó eredményeket, elégedett, visszajáró ügyfeleket, (egyéni, illetve céges) adtak és igazolták az ügyvéd-magánnyomozó szakma együttes érvényesülését és létjogosultságát.

Biztosak vagyunk szaktudásunkban, tapasztalatunkban, saját részemről az egyik nemzetbiztonsági szolgálat, operatív részlegénél szerzett szakmai, továbbá 14 éves magánnyomozói gyakorlatomban, személyes képességeimben, a velem közösen dolgozó szakemberek hozzáértésében.

Irodatársam-üzlettársam és egyben feleségem, Dr. Barna Edina egyéni ügyvéd olyan független szakember, aki a túlzsúfolt jogi szolgáltatások piacán több szakterületet is érintő tanácsadással-képviselettel, ügyfélközpontú szemlélettel látja el munkáját, így az Ön életében felmerülő magánjellegű vagy vállalkozással kapcsolatos szakmai kérdéseire megalapozott válaszokat adunk.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Biztonsági
 
Eddig megtekintették 629 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Haiszky Ernő Zoltán magánnyomozó" című hirdetést látja. (fent)