Betöltés...

Hollandia Pünkösdkor

Ár: 124.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Időpont: 2016.05.11-16.
Részvételi díj: 124.900,- Ft/fő
Félpanzió: 32.000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 35.000,- Ft/fő
Biztosítás: 3.300,- Ft/fő
Sztornó biztosítás: 1,5%
1. nap: Budapest-Regensburg
A kora reggeli órákban indulunk el Budapestről. Elsőként a németországi Regensburgba látogatunk. Regensburgban több mint 1500 műemlékvédelem alatt álló épület található, ezek közül 984 képezi az „Óváros a Stadtamhof negyeddel“ együttest, amelyet 2006-ban az UNESCO kulturális világörökséggé nyilvánított. A gótikus stílusban épült Szt. Péter katedrális, a román Szent Emmerám apátság megtekintése után folytatjuk utunkat Würzburg környéki szállásunkra.

2. nap: Würzburg-Rotterdam-Delft
Reggeli után rövid városnézés a Majna két oldalán festői környezetben fekvő, ízletes borairól is híres Würzburgban, mely Németország egyik legelbűvölőbb városa. Továbbutazás Hollandiába. Látogatás Rotterdam kikötővárosában, majd utazás a kék porcelánról is híres, Delft csatornákkal tagolt, tipikus holland városába. Belvárosi séta (Piactér, Városháza, Újtemplom- holland királyi család temetkezési helye, Öreg templom a ferde harangtornyával), majd rövid szabadidő után utazás a szálláshelyre.

3. nap: Amszterdam-Keukenhof
Városnézés Hollandia fővárosában, a csatornáiról, múzeumairól, éjszakai életéről és piros lámpás negyedéről hírhedt, Amstel folyó partján fekvő Amszterdamban. A Rijksmúzeum, Dam tér, a Királyi Palota (kívülről), az Új-templom (koronázó templom a magyarok ezüstkoszorújával), az Öreg templom (Oude Kerk) megtekintése után sétahajózás a Világörökséghez tartozó festői csatornákon. Programunkat egy gyémántcsiszoló műhelyben folytatjuk. Délután a világhírű Keukenhof 32 hektár területet elfoglaló mesés virágparkjába látogatunk, majd visszautazás a szállásra.

4. nap: Hága-Brüsszel
Utazás Hollandia közigazgatási székhelyére. Hágai városnézés a legfontosabb nevezetességek megtekintésével, majd utazás Brüsszelbe. Délután az egyesült Európa fővárosában az óváros legjelentősebb nevezetességeit tekintjük meg, majd a szállásunkra utazunk.

5. nap: Bruges-Gent
Reggeli után Nyugat-Flandria legnagyobb városába látogatunk. Bruges a csipke és a finom csokoládé hazája, történelmi óvárosa 2000 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Belvárosi séta a fantasztikus középkori jellegét megőrző belváros macskaköves utcáin, ahol a széles csatornák, égbe törő templomtornyok, reneszánsz paloták, csipkés tetejű házak lenyűgözik a látogatókat. Következő megállónk Gent, melyhez hasonló gyönyörű várost szintén ritkán láthatunk. A város a Schelde és a Leie folyók találkozásán épült fel és a középkorban Észak-Európa egyik legnagyobb és leggazdagabb városa volt. A városnézés után utazás a németországi szállásra.

6. nap: Nürnberg-Budapest
Reggeli a szállodában, majd utazás Nürnbergbe. Nürnberg egykor császári és birodalmi város volt, melyet a középkorban a birodalom ékszerdobozaként emlegettek. A városnézés során az óváros fontosabb nevezetességeit, a Dü

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
Extrák: Keressen fel minket a 1117. Bp Fehérvári út 15-ben
 
Eddig megtekintették 370 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Hollandia Pünkösdkor" című hirdetést látja. (fent)