Betöltés...

MAGYAR ~ ROMÁN TOLMÁCSOLÁS, FORDÍTÁS, LEKTORÁLÁS!

Ár: 7.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Bár a mai világban a számítógép felhasználása a fordításoknál is egyre természetesebb, attól még hogy a fordító program minden szónak beírja a másik nyelvi megfelelőjét, még nem lesz értelmes a szöveg, azt még a mindkét nyelvben jártas „élőembernek” felül kell vizsgálnia, összehasonlítván az eredeti szöveggel, mondanivalóval...
Munkám során elengedhetetlennek tartottam, hogy az adott nyelvi terület kulturális, társadalmi viszonyait is megismerem: így elkerülhetőek a félrefordítások.
Bár magyar anyanyelvű vagyok, 1978 óta beszélem a román nyelvet, 1997-ig román nyelvterületen éltem, az iskoláimat-képzéseimet is román nyelven végeztem, így a román nyelvismeretemet felsőfokú szintre fejlesztettem.
1990 óta tolmácsolok rendőrségen, ügyészségen, bíróságon, politikai-, üzleti tárgyalásokon, megbeszéléseken, auditokon, egyéb rendezvényeken, eseményeken.
Azóta, úgy magánlevelezéseket, mint filmszövegeket, szakkönyveket, -dolgozatokat, különböző ipari gépek, készülékek, berendezések kezelési-karbantartási leírásait, stb.-t fordítottam, a megrendelőim legnagyobb megelégedésére.
Élőszavas tolmácsolást főleg Székesfehérvár-Siófok-Veszprém környékén vállalok, számlaképesen, az országban garantáltan a legolcsóbb óradíjjal. Természetesen, utiköltség-térítés vagy oda-vissza szállításom esetén, előre egyeztetett időpontban, bárhol vállalok tolmácsolást.
A fordításaimnál az árszámítás alapja a lefordítandó szöveg karakterszáma, így a megrendelőnek csupán annyit kell fizetnie, amennyi a szöveg tényleges mennyisége.

Vállalási díjaim:
1. Élőszavas tolmácsolás (akár telekonferencia jellegű is): 7.000,- HUF/óra
2. Fordítás románról - magyarra: 1,5 HUF+áfa/karakter
3. Fordítás magyarról - románra: 2,0 HUF+áfa/karakter
4. Lektorálás: 1,0 HUF+áfa/karakter


Elérhetőségeim:
Mátyás E. Barna
H-8132. Lepsény, Széchenyi u. 26.
+36-22/437-630; +36-70/421-2280
E-mail: translation.hunrom@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
Extrák: tolmácsolás, fordítás
 
Eddig megtekintették 1867 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "MAGYAR ~ ROMÁN TOLMÁCSOLÁS, FORDÍTÁS, LEKTORÁLÁS!" című hirdetést látja. (fent)