Betöltés...

Szerelt önhordó acél csarnok

Ár: 32.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Fókuszban a mezőgazdaság!

Egyéni megoldásokat kínálunk vevőinknek a csarnoképítéstérén!
Cégünk - igazodva a magyarországi igényekhez - különösen nagy hangsúlyt fektet mezőgazdasági é s ipari épületek építéséré. Csarnokaink óriási segítséget jelenthetnek azon gazdálkodok és cégek számára, akik a lehető leggyorsabban és költséghatékonyan akarnak új, nagyméretű gazdasági épülethez jutni. A HUPRO® csarnokok kiválóan alkalmasak pl.: gabona-tarolónak, kocsibeállónak, raktárnak, istállónak, gyártó-üzemcsarnoknak.
A csarnok fontos előnye, hogy képes gabonát tárolni egészen a szerkezet magasságáig, további megerősítő szerkezetek szükséglete nélkül. Csarnokok megvalósítása mindig valamilyen céllal, bizonyos funkciók kiszolgálására történik. A mezőgazdasági ágazatban folyó tevékenységek alapvetően határozzák meg a létesítendő csarnokkal szemben támasztott követelményeket, ezért az ilyen jellegű épületek tervezésekor szinte minden esetben a funkció minél gazdaságosabb kiszolgálása a legfontosabb, ez a döntő szempont, az egyéb feltételeket ehhez kell hozzáigazítani. (pl. növénytermesztés, gyümölcstárolás, állattartás, feldolgozás stb.)
Általános követelmény szokott lenni a technológia által igényelt nagyobb méretek megvalósítása, nagy fesztávok áthidalása, valamint a minél gyorsabb és egyszerűbb kivitelezés, hiszen szigorúan igazodni kell az agrár tevékenységek időbeli ütemezéséhez.
További speciális követelmények a mezőgazdasági munkavégzésből származó egyedi környezeti igénybevételek (pl. ammónia-tartalom, kipárolgó vegyületek, esetlegesen agresszív kemikáliák stb.), amelyek helyes figyelembevétele az épülettervezésben, elengedhetetlen. Szolgáltatásként - teljes körű tervezési, szállítási és építési szolgáltatást kínálunk Önöknek.. Szívesen meglátogatjuk Önöket és segítünk tapasztalataink és szakértelmünk által megvalósítani az Ön elképzeléseit!

Várjuk megtisztelő érdeklődését, esetleges kérdéseit!

üdvözlettel,
Hupro gyártó és építő csapata!

www.csarnok.webnode.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
Extrák: Alátámasztás nélküli átívelt tér 9-42 m
 
Eddig megtekintették 2165 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szerelt önhordó acél csarnok" című hirdetést látja. (fent)