Betöltés...

Hétvégi ajánlat! 4 nap/ 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel Bécsben - NH Danube City Hotel

Ár: 178.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka egy kétágyas szobában 2 fő részére
3x büféreggeli 2 fő részére
Ingyenes internet elérhetőség
Check-in 15.00 órától
Check-out 12.00 óráig
Érkezési nap péntek
A voucher 2024 május 17 és november 31 között érvényes.
Kizárt időszak szeptember és október hónapok
A foglalás csak az alábbi linken lehetséges http//reservation.hotelvoucheronline.com/
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.
Opcionális költségek (a helyszínen fizetendő)
Kisállat behozatala megengedett 25 EUR/ tartózkodás
Az ajánlat 2 fő részére érvényes, a szoba pótágyazása nem megoldható. 
 

NH Danube City Hotel
Az NH Danube City szálloda kiváló helyen helyezkedik el, az Alte Donau metró megálló közvetlen közelében. A Duna-sziget rengeteg szabadidős tevékenységet kínál a kikapcsolódni vágyóknak, melyek között a tenisztől a hajókázásig minden megtalálható. Bécs legnagyobb bevásárlóközpontja, a Donauzentrum szintén a közelben helyezkedik el.
A szálloda 252 szobája a kényelmes kikapcsolódás érdekében lettek kialakítval, melyek mindegyike Wi-Fi-vel, íróasztallal, valamint tea- és kávéfőzővel rendelkezik. Az utcára néző szobákból pedig gyönyörű kilátás nyílik a Dunára.
Bécs
Bécs városa rengeteg látnivalót kínál az idelátogató vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egésznapos sétát tehetünk. Érdemes körbejárni az állatkertet, a labirintust és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk. A belvárosban is temérdek látnivaló található. Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz lovaskocsi, melyeken utazva bejárhatjuk Bécs nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat. Az 1896-ban átadott Állami Operaház a világ egyik legjelentősebb operaházai közé tartozik. A Hofburg a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt. Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is. Érdemes még megtekinteni az egymással szemben található Kunsthistorisches és Naturhistoriches múzeumut. A Stephansdom a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az Óriáskapu (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható. Innen a Krntner, majd a Mariahilfer Straén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, melyből csodálatos kilátás nyílik a városra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NH Danube City Hotel
Wagramer Strae 211220 Bécs, Ausztria
A foglalás és a szabad helyek lekérdezése csak az alábbi linken lehetséges http//reservation.hotelvoucheronline.com/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Hétvégi ajánlat! 4 nap/ 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel Bécsben - NH Danube City Hotel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: