Betöltés...

Irány Bécs! Holiday Inn Vienna South**** 1 éj 2 fő részére, reggelivel

Ár: 54.900 Ft

Irány Bécs! Holiday Inn Vienna South**** 1 éj 2 fő részére, reggelivel
Holiday Inn Vienna South **** Wien Bécsi kirándulás álomszép kilátással a városra 1 éjszaka 2 személy részére, kétágyas szobában, reggelivel
Ajánlat tartalma:

 1 éjszaka 2 személy részére, kétágyas szobában
 gazdag büféreggeli
 1x tartózkodásonként 10% kedvezménykupon a 3-fogásos vacsoramenüre
 fitnessközpont
 A fenti szolgáltatások 2 személyre értendőek

A Holiday Inn Vienna South nagyon eleven és fiatal kerületben Wienerbergnél található és gyors összeköttetésben van Bécs belvárosával. Ezenkívül álomszép panorámát nyújt Bécs városára és a Wienerbergi Szabadidőparkra.A szálloda könnyen megközelíthető autópályán, közösségi közlekedéssel és a repülőtér felől is.Bécs legkedveltebb nevezetességei, mint például a Naschmarkt, a sármos Karlsplatz vagy a Bécsi Operaház 25 percen belül elérhetőek.
Gasztronómia:Gazdag büféreggeli, regionális finomságokkal. Vacsorára a séf 3 fogásos ízletes menüt készít.
SzobákA modern szobák lélegzetelállító kilátást nyújtanak a városra.A kényelmes szobákban minőségi ágynemű, Queen Size Bett és párnaválasztási lehetőség biztosítja a nyugodt visszavonulást. Minden fürdőszoba zuhanyzóval és nagy méretű tükörrel rendelkezik.
A voucher a vásárlástól számított 2 éven belül használható fel a szabad kapacitás függvényében.Péntektől hétfőig való tartózkodásra érvényes.
 Az utazás egyénileg történik.
A foglalás a szálloda írásbeli visszaigazolásával válik érvényessé.Vásárlás előtt kérjük tájékozódj a ki- és beutazás feltételeiről!A vásárlást követő 14 napon belül lehetséges elállni a vásárlásról, ezt követően nem áll módunkban a befizetett összeg visszafizetés!Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy a szobát időben foglald le.
Vásárlás előtt kérjük tájékozódj a ki- és beutazás feltételeiről! https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazas/utazasi-tanacsok-orszagonkent

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Irány Bécs! Holiday Inn Vienna South**** 1 éj 2 fő részére, reggelivel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: