Betöltés...

Légy az orosz ételek felfedezője: főzőkurzus és vacsoraprogram

Ár: 14.290 Ft


Légy az orosz ételek felfedezője: főzőkurzus és vacsoraprogram
A világszerte híres orosz gasztronómia immáron az EASE Therapy keretein belül a Te konyhádban is mindennapi vendég lehet. Méltán, mert az orosz ételek egészséges alapanyagokra épülnek, egyesítve a szláv, európai és közép-ázsiai kulináris hagyományok legjavát.
Az orosz nemzeti konyha sokféleképpen használja a hatalmas földek, gazdag erdők, bőséges tavak és folyók kínálatát. Az elterjedt alapanyagok között széles körben megtalálhatóak a jótékony hatású és tápláló gyökér zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, halak, gombák és bogyós gyümölcsök.
A nálunk leginkább savanyúságként ismert és elkészített cékla több hagyományos orosz étel fontos alapeleme, melyből kis kreativitással ízletes és egészséges levesek, saláták, köretek és desszertek készülnek. A hal fontos szerephez jut az előételeknél (vagy zakuszkáknál), de készülhet belőle saláta, főétel vagy gazdag egy-tál leves is egyaránt. A gabonafélékből tápláló reggeli, fekete kenyér, kvász vagy pirog készül.
Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy orosz főzőkurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
Kurzusunk elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.


Időpont lemondás, vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az ajánlat 1 fő részére szól.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Légy az orosz ételek felfedezője: főzőkurzus és vacsoraprogram" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: