Betöltés...

Horkolásgátló óra A horkolás mentes, nyugodt éjszakáért! Új

Ár: 2.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A termék teljesen új, bontatlan csomagolásában , számlával ,
Minden termékünkre 1 hónapos csere garanciát vállalunk. Rendelését leadhatja , telefonon, emailben, sms-ben, kérjük a rendelés leadásánál tüntesse fel PONTOSAN a : Nevét, Címét, Telefonszámát, és a hirdetés végén látható Cikkszámot , amennyiben a számlát más címre kéri , akkor azt is tüntesse fel. A garancia levelet és a számlát a csomagban találja .


Szeretnél megszabadulni a horkolástól? A horkolás gátló óra csökkenti a horkolás gyakoriságát! Csak helyezd fel a csuklójára minden éjszaka és nem csak Neked, hanem a párodnak is nyugodtabb lesz az éjszakája. ??

Működése:
A horkolás gátlót lefekvéskor a csuklóra kell helyezni. A készülék érzékeli a horkolást, így a horkolás után impulzust bocsát ki. Horkoláskor a torok izmai túlzottan elernyednek. A horkolás általában csökkenthető, amennyiben a horkoló megváltoztatja az alvási helyzetét. Az impulzus kibocsátásakor (anélkül, hogy felébresztené) valószínűleg meg fogja változtatni az alvási helyzetét és a torokban lévő izmok feszültsége is megnő a szelíd masszírozó hullám következtében, így csökkenti a horkolást. 2-4 hét után már jelentős eredmény érhető el.

Tudta, hogy a horkolás káros az egészégre?
A horkolás magas vérnyomást okozhat és növeli a fáradtság, depresszió, infarktus és szívbetegségek kockázatát.
Figyelem!!!
A készüléket nem használhatja olyan személy, akinek beültetett szívritmus szabályzója van vagy elektromos berendezésekkel történő megfigyelés alatt álnak. Szívbetegek csak orvosi jóváhagyásával használhatják!

A terméket tudjuk küldeni:
Magyar postával (Ajánlott levélként , elsőbbségivel) : 650 ft
VAGY
Dpd futárszolgálattal ( Utánvétellel ) a helyszínen kell kifizetni : 1.700ft

CIKKSZÁM:1064

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 944 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Horkolásgátló óra A horkolás mentes, nyugodt éjszakáért! Új" című hirdetést látja. (fent)