Betöltés...

Külföldi szállás

Ár: 30.000 Ft

Ha tervezed valahova az utad, és szeretnél egy külföldi szálláshelyet lefoglalni, egy megbízható és jól működő online szállásfoglaló oldalon, akkor olvasd el a hirdetéshez mellékelt WEBOLDAL teljesértékű információs anyagát.

A weboldal a teljes ökoszisztémáját bemutatja annak a forradalmi változásnak, mely a jelenlegi hagyományos OTA (Online Travel Agency) üzleti modellt kívánja felváltani, egyúttal orvosolva ennek az üzleti modellnek a hiányosságait.

Úgy gondolom, amikor bármilyen utazással releváns szolgáltatást szeretnél igénybe venni és online foglalás lehetőségével élni, akkor mások véleményei nagyon hasznosak lehetnek számodra. Így van ezzel mindenki, hiszen a fogyasztói döntést erre, meg a látványelemekre alapozzuk. A hivatkozott OTA modellben sokszor az emberek nem tudhatják, mely értékeléseknek is adhatnak hitelt.

Többek között tehát ez a TURIZMUS online szállásfoglaló ágazatához tartozó ökoszisztéma erre megoldást nyújt, s úgy általában 15 százalékkal kedvezőbb feltételek mellett találhatsz szálláshelyeket.

Kínálatom érdekessége, hogy amennyiben azt preferálnád, közvetlen akár kriptovalutával is kis tudod fizetni az igénybe vett utazási szolgáltatásokat.

Relevancia:
szállásfoglalás, hotelek, apartmanok, külföldi szállás, szállásfoglalás, repülőjegyek

Weboldal:
http://inspirator.blog/travala-ava-token/
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2023.08.02
Eddig megtekintették 70 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Külföldi szállás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Inspirátor