Betöltés...

Könnyed, pihentető, szépítő hosszú hétvége

Ár: 65.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Stresszes napok, klimax, magány? Ismerjük. Gyere egy 3 napos pihentető hosszú hétvégére 2015.április 24-26 között, hogy feltöltődj! A 3.napon kozmetikus, pedikűrös sminkes és masszőr vesz kezelésbe.
-szakpszihológus, természetgyógyász ad tanácsot
Mindezek mellett pezsgőmedence, élménymedence, finn szauna és só terápiával bővített infraszauna fog kényeztetni
Minden embert valami mélységes belső nyugtalanság hat át, mintha valami hiányozna az életéből. Sok elképzelésünk van arról, hogy mit akarunk és mire van szükségünk, jobb kapcsolat, jobb állás, jobb autó és így tovább, a végtelenségig. De a tapasztalat, azt mutatja, hogy ezektől csak rövid ideig érezzük jobban magunkat. Akkor hát mit keresünk valójában?
Ha egy pillanatig eltűnődünk ezen, rá fogunk jönni, mi a szívünk igazi vágya: hogy megtudjuk kik vagyunk és miért vagyunk itt.Ebben szeretnélek segíteni, azzal hogy szeretettel meghívlak egy 3 napos önismereti táborba, a varázslatos Telkibányára. Távol a város zajától, egy gyönyörű természeti környezetben, a különleges szakrális hangulat hatására mindenki lelki megnyugvást talál.
Itt egyszerre gyönyörködhetsz a természet és önmagad szépségében.
A tábor célja: megszabadulva korlátainktól, a bennünket fogva tartó érzelmi problémáktól, olyanoktól mint a harag, a bánat, a szorongás, a kishitűség, a féltékenység, és a félelem, hazatalálhassunk igazi önmagunkhoz.Ideális hely a feltöltődésre, a kikapcsolódásra és a befelé figyelésre. Jelentkezni: a megadott telefonszámon és e-mail címen tudtok. Bármi kérdésre szívesen válaszolok!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Telkibánya
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 500 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Könnyed, pihentető, szépítő hosszú hétvége" című hirdetést látja. (fent)