Betöltés...

Tisztasági festés szobafestés mázolás tapétázás megbízható s

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A cégünk tisztasági festést Budapest egész területén vállal, s amit nyújtunk, az az ingyenes árajánlat szükség esetén, ilyen esetekben Önnek csak fel kell vennie a kapcsolatot velünk, és mi a legrövidebb idő alatt kimegyünk a helyszínre Budapest bármely részére.

Ez esetben személyesen, de telefon hívás formájában is minden kérdését igyekszünk megválaszolni és pár napon belül kiküldeni Önnek az árajánlatot. A szobafestés sok esetben megterhelheti a pénztárcákat, ilyen esetekben az emberek keresik a gazdaságosabb megoldásokat, de óvakodni kell a túl olcsónak tűnő szakemberektől.

A csapatunk mottója „Egyszer csináld meg, de jól!”

A tisztasági festést családi házakban 4-5 évente érdemes elvégezni , míg ha lakásban élünk, az ajánlott időszakasz 3-4 évre módosul.

Ejtünk pár szót a tisztasági festés előnyeiről és hátrányairól. Ennek a módszernek a lényege, hogy a hagyományos szobafestéssel ellentétben, sokkal gyorsabb és pénztárca barátabb eljárás és eközben szintén elérjük a kívánt tisztasági eredményt. A munka menete függ a falak állapotától és az esetleges színváltástól ; Abban az esetben, ha egy szinte hibátlan alappal állunk szemben és az új szín megegyezik a régivel, a lakásfestés nagyon rövid idő alatt, akár 1-2 napon belül is elvégezhető.

Egy másik opció, mikor a falak már kissé elöregedtek és javításra, glettelésre szorulnak, ez esetben az előkészületi munkák a normál megszokott ideig tartanak, de ha ez után a tisztasági festést alkalmazzuk, ismét időt és pénzt spórolhatunk.

A szobafestés ilyenkor nem kell eljusson a kész változatig, főleg akkor alkalmazzuk ezt a módot, mikor a helyiséget el vagy ki akarjuk adni és a következő tulajra bízzuk, hogy milyen színűvé varázsolja majd otthonát, ekkor már csekélyke munkával. Tehát fontos megjegyezni, hogy a hagyományos és a tisztasági festés nem egy és ugyan az a hasonlóságok ellenére , hiszen a gyorsabb munka eredménye a hagyományos mellett különbségeket vet fel.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingatlan / Lakásfelújítás
 
Eddig megtekintették 125 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Tisztasági festés szobafestés mázolás tapétázás megbízható s" című hirdetést látja. (fent)