Betöltés...

3 nap / 2 éjszaka Hamburgban 2 fő + 2 gyermek részére reggelivel - A&O Hotel Hamburg

Ár: 67.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2 gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető. A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet.
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljes árából 
A&O Hamburg City 
A&O Hamburg Hammer Kirche
A&O Hamburg Hauptbanhof
A&O Hamburg Reeperbahn
A&O Hotels Hamburg
A&O Hamburg City
Az A&O Hamburg City 2012. májusában nyílt meg. A ház a kétcsillagos hotel részben modern berendezésű (egy-/kétágyas/családi) szobákkal, a hosztel részben pedig tágas és kényelmes, többágyas szobákkal (4-8 ágyig) rendelkezik. A tágas előcsarnoki és bejárati rész biliárd- és asztalifoci-asztallal, autószimulátorral és gyermek játszósarokkal rendelkezik, nemzetközi hangulatával pedig kellemes, légkörről gondoskodik, amelyben jól érezheti magát.
A&O Hamburg Hammer Kirche
Az A&O Hamburg Hammer Kirche a legkisebb hamburgi A&O. Különböző kategóriákat képviselő, modern berendezésű szobákkal rendelkezik és legutóbb 2008. októberében renoválták. Az A&O Hamburg Hammer Kirche Hamm-Mitte városrészben található. Perceken belül elérheti a belvárost és a főpályaudvar is csupán három U-Bahn-állomásnyira van. Így a ház ideálisan elérhető vonattal és autóval egyaránt, nyugodt kiindulási pontot kínálva a belvárosba tervezett kirándulásokhoz.
A&O Hamburg Hauptbanhof
2007. novemberében nyílt meg a hamburgi A&O hosztel a főpályaudvar közvetlen közelében. Az egykori kikötői irodaház akkoriban raktárként szolgált a legkülönbözőbb országokból származó áruk részére. Manapság az A&O Hostel Hamburg a világ minden elképzelhető országából származó vendégeket szállásol el modern szobákban. Az A&O Hamburg 500 méterre, illetve egyetlen U-Bahn-megállónyira található a főpályaudvartól.
A&O Hamburg Reeperbahn
Az A&O Hamburg Reeperbahn 2009. júniusában nyílt meg. Az egykori Hotel Stern épületének kultikus környezetében máig is érezhető a Kiez kellős közepén megélt 80 éves hagyomány. Németország bizonyára legbűnösebb utcájában, a Reeperbahnon található ház modern szobákat kínál a tarka kavalkád közvetlen szomszédságában. Ennél központibb fekvés nem létezik Az A&O Hamburg Reeperbahn a legjobb fekvésű St. Pauli kellős közepén. Közvetlenül az A&O-nál található egy S- és U-Bahn-megálló és a felkapott negyedek, például a Schanzenviertel, Altona és a Hafencity. Ezek kényelmesen, gyalog is elérhetők. A főpályaudvar csupán négy S-Bahn-állomásnyira található.
Hamburg
Itt, a halpiac és a Reeperbahn között élnek Németország legboldogabb lakói. Mindegyik napszakban barátságos "Moin Moin"-nal üdvözlik az embert. Az A&O hoszteleiben is megtapasztalhatja ennek az északi nagyvárosnak a nyitottságát. Az A&O Hostels Hamburgtól nem messze vannak a kikötőváros kedvelt negyedei, így például a Speicherstadt a Miniatur-Wunderlanddel (Miniatűr Csodaország), az Altonaviertel és a St. Pauli. Ezenkívül a számos musical a világ harmadik legnagyobb musicalvárosává teszi Hamburgot. Esténként nem csupán a híres partiközpont és piroslámpás negyed, a Reeperbahn csábítja látogatók ezreit az utcára, hanem az Alsterre kilátást kínáló sok bár és ...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap / 2 éjszaka Hamburgban 2 fő + 2 gyermek részére reggelivel - A&O Hotel Hamburg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: