Betöltés...

Mobil szélvédő javítás Budapest

Ár: 10.000 Ft

Mobil szélvédőjavítás Budapest környékén otthon, munkahelyen vagy vásárlás közben. Spóroljon időt és felesleges várakozást, hívjon minket mobil szélvédőjavítás Budapesten.

A szélvédőjavítás költsége nem lesz drágább, hiszen mobil kiszállítást vállalunk. Budapest különböző pontjain vannak helyszíneink és sátraink, ahol a javítást el tudjuk végezni, így valószínűleg nem kell messzire utaznia, hogy szélvédőjavítást végeztessünk.

Még az autóját sem kell nyitva hagynia, a szélvédőn kívülről is tudunk dolgozni, így megveheti, amire szüksége van. Ha végeztünk, az autója is kész!

A sérült szélvédő javításának egyik legkényelmesebb módja, ha mi megjavítjuk, miközben Ön vásárolni megy. Bármelyik budapesti bevásárlóközpont (pl. Tesco, Auchan) vagy barkácsáruház (pl. Praktiker, OBI, Bauhaus) parkolójában meg tudjuk javítani a kőfelverődéses sérüléseket, így nem kell ránk várnia, és közben elintézheti a bevásárlást.

A törött vagy repedt üveg bármikor megrongálódhat. Kérjen időpontot a javításra, és mi eljövünk Önhöz. Mobil szervizünk Budapest és környéke nagy részén elérhető.

Javíttassa meg szélvédőjét, mielőtt még cserére szorulna. A szélvédő sérülése idővel súlyosbodhat. Ha a sérülés nagyobb, mint egy érme (15 mm), vagy a vezető látómezejében van, nem tudjuk megjavítani autóját. A sérülés alakja is szerepet játszik, és befolyásolhatja a javíthatóságot. Ez általában a helyszínen vagy egy jól látható fénykép alapján állapítható meg.
https://szelvedojavitas1.hu/
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Feladás dátuma: 2023.07.10
Eddig megtekintették 250 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Mobil szélvédő javítás Budapest" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: burillak