Betöltés...

Életjáradék azonnal

Ár: 2.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Életjáradék kötése, ügyvéd, közjegyzőnél: Mi olyan szolgáltatáscsomagot dolgozott ki, ami valós anyagi segítséget nyújt az időskorú ügyfeleknek.
Mit Nyújt Örökjáradék Program?
A program Örökjáradék, ingatlan alapú életjáradék konstrukció folyamatos és inflációkövető havi járadékot ,akár havi 150.000.-ft kínál Önnek. A lakásban keletkezett állagmegőrzéshez kapcsolódó hibák javítását pedig díjmentesen elvégezzük.
Milyen jogaim lesznek a lakásomon/házamon?
Át nem ruházható használati jog, illetve életjáradéki jog illeti meg Önt élete végéig. A használati jog azt jelenti, hogy Ön jogosult a lakás (ingatlan) háborítatlan és zavartalan használatára élete végéig, azonban a szerződéskötést követően a lakásába mást nem jelenthet be.
Hogyan történik a lakásom/házam felértékelése?
Az ingatlan értékét független értékbecslő cég szakértője határozza meg. Ajánlatunkat a lakás valós piaci értéke alapján számítjuk ki, a banki gyakorlattal ellentétben nem alkalmazunk semmiféle levonást.
Hogyan őrzi meg az életjáradékom az értékét?
Minden év január 31-én a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az előző évre megállapított inflációs rátával növeli járadékát. Cégünk garantálja jövedelmének értékállóságát, így nem kell többet aggódnia az infláció miatt.
Hogyan történik az életjáradék havi kifizetése?
Az életjáradékokat a járadékos bankszámlájára utaljuk minden hónap 5. munkanapjáig.
Hogyan szerződhetek hamennyiben házas vagyok?
Nyugdíjas házaspárok esetén mindkét felet megilleti a lakáshasználati jog, és a lakás értékétől függően akár mindkettejüket az örökjáradéki összeg is életük végéig.
Mi történik ha évekkel később idős otthonba szeretnék költözni?
Semmi akadálya. Amennyiben a járadékos úgy dönt, hogy életvitelszerűen kiköltözik az ingatlanból, (azaz lemond használati jogáról) és ezt bejelenti nekünk, bónusz kifizetésben részesül. Ennek mértéke a lakás vagy ház értékének a megállapodás tárgyát képezi. Természetesen a havi járadékát továbbra is kapja élete végéig.
Milyen feltételeknek kell megfelelni?
AzÖrökjáradék programra a 70. életévüket betöltött, minimum 20 millió forint forgalmi értékű, saját tulajdonú, tehermentes ingatlannal rendelkező nyugdíjasok jelentkezhetnek. Amennyiben ezen feltételek közül nem mindegyik teljesül, akkor is várjuk jelentkezését, mivel egyedi elbírálásra a program keretén belül lehetőség van.
Magyarország területéről, bármelyik településről várjuk az egyedül álló rászorúló időseket.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 219 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Életjáradék azonnal" című hirdetést látja. (fent)