Betöltés...

Számítógép karbantartás,javítás,hálózati beállítások!

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves keresgélő/nézelődő!

Ha már rátalált erre a hirdetésre, akkor valószínűleg valami nem klappol a géppel esetleg routerrel vagy a laptoppal. Amennyiben tovább olvas, akár még tudok is segíteni a készülékeken!

Asztali számítógép szerelés, karbantartás javítás, ami nem mindig kivitelezhető a helyszínen, laptop karbantartás, operációs rendszer telepítése, hardver beszerelés és a vele járó szoftverek telepítése, routerek illetve wifi hálózat beállítása és még jó pár dolog, amiben tudok segíteni, amennyiben megtisztel a bizalmával és hozzám fordul segítségért.

Vállalom:

- számítógépek szerelése,javítása
-szoftvere k telepítése
-operációs rendszerek telepítése
-levelező rendszer beállítása
-router konfigurálás, wifi hálózat beállítás
-kisebb otthoni hálózatok kiépítése, beállítása
-... :)

Amennyiben a kedves ügyfél igényli, be tudok állítani egy lehetőséget, mellyel a későbbiekben egyszerűen, otthonról is rá tudok nézni a problémára, amennyiben távoli eléréssel orvosolható a probléma.

Amennyiben megoldható, azonnal orvosolom a problémát a helyszínen, de amennyiben komolyabb "beavatkozásra" van szükség, magammal viszem, rendbe hozom, amit utána vissza tudok szállítani, vagy az ügyfél is érte jöhet ha szeretne.

Bármi kérdése lenne, keressen e-mail illetve telefon formájában, telefonon kérem, hogy számkijelzéssel, hogy ha nem tudnám felvenni, vissza tudjam hívni! Köszönöm!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 483 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Számítógép karbantartás,javítás,hálózati beállítások!" című hirdetést látja. (fent)