Betöltés...

Utólagos vizszigetelést vállalunk országosan

Ár: 6.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Injektálás kedvező áron: Forduljon hozzánk!

Injektálás kedvező áron: Forduljon hozzánk!
Vállalkozásunk vizes, nedves, salétromos falak, épületek, házak, utólagos vízszigetelésével foglalkozik, melyet korszerű technológiánknak köszönhetően szinte falbontás nélkül valósítunk meg.

Az injektálás kiváló megoldás lehet azok számára, akik utólagos szigetelést szeretnének kialakítani otthonukban. Ezzel a megoldással minimális bontás szükséges csupán, hiszen az injektálás lényege, hogy a falszerkezetbe „fecskendő” segítségével juttatjuk a szigetelőanyagot, így nem szükséges bontani, illetve újabb réteget felhúzni.

Az injektálás további előnye, hogy ezáltal közvetlenül a falszerkezet válik ellenállóvá, így nem kell attól tartani, hogy a plusz szigetelő réteg megsérülése esetén a fal nem lesz képes megfelelően szigetelni. Ha tehát Ön is gyors és hatékony megoldást keres otthona utólagos szigeteléséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Az injektálást a legkorszerűbb és leghatékonyabb anyagokkal végezzük! Az injektálás eljárásnak a falszigetelés terültén számos előnye van:

Kitűnő penetrációs, vagyis behatoló képesség. Több irányba is képes terjedni a bejuttatott anyag
Aktív és koncentrált hatóanyag tartalom
Hígításmentes, vagyis az eljárás által nem kerül plusz víz a falba,
Az eljárás után a kezelt falból nem párolog a légtérbe károsanyag, vagy további nedvesség.
Ezzel a technológiával csepegésmentesen, és veszteség nélkül dolgozunk, így pontosan méretezhető a felhasználásra kerülő anyag mennyisége, ezáltal az elkészített árajánlatok mindig pontosak, nincsenek meglepetés költségek! Egy lépésben, rövid idő alatt elkészíthető a szigetelés, ennek köszönhetően rendkívül kedvező ára is.

Injektálás a gyakorlatban

Úgy döntött, hogy el szeretné adni házát? Egy ház eladása előtt sokan igyekeznek annak az értékét minél feljebb tornászni, hiszen így jobb árat kaphatnak érte. Ez kisebb-nagyobb javításokat, felújításokat, korszerűsítést jelent. Ilyen javítás az injektálás is.

Az injektálás technikájával sikeresen elvégezhető az utólagos falszigetelés, amivel az épület állapota jelentősen javítható. A rosszul kivitelezett szigetelés, az elöregedett anyagok csökkent minősége mind oda vezet, hogy a nedvesség bejut a falakba és ott roncsolni kezdi a falszerkezetet. Ennek vannak látható és csak később észlelhető, közvetlen jelei. Az injektálás szükségességére utal a falak nedvesedése, foltosodása, a felpúposodó vakolat, ezzel együtt pedig a penészgombák megjelenése is. Mindegyik óriási károkat tud okozni a falakban, az épület szerkezetében, ugyanakkor ezzel párhuzamosan az emberek egészségre is negatív hatással van.

Hívjon minket bizalommal, ha injektálásra van szüksége, ráadásul kedvező áron!

Miért hatékony az eljárás?

Miért hatékony az eljárás? Sokan nem is gondolnák, hogy a szigetelésnek tavasszal van az egyik fő szezonja. Pedig a falszigetelések bizony ebben az időszakban a leggyakoribbak, ugyanis a téli, csapadékos hónapok gy

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Eddig megtekintették 120 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Utólagos vizszigetelést vállalunk országosan" című hirdetést látja. (fent)