Betöltés...

Matrac és egyéb kárpitozott felület mélytisztítása, atkátlan

Ár: 1.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
atkátlanítása, allergén-mentesítése.
Egy tisztítás előtt álló matrac esetében mindig meg kell különböztessük a matrac felületén lévő foltokat a matrac belsejében évek alatt összegyűlt atkától és az atka ürüléktől. A közhiedelemmel ellentétben nem az atka és nem is a házi por okozza a légúti megbetegedéseket, és a reggeli rosszullétet, (szájszárazság, szemviszketés, stb.) hanem az atka ürüléke, azon belül is az atka ürülékében lévő fehérje, a glycoprotein. Az elmúlt 92 év kutatásainak tapasztalatai tisztán mutatják, hogy a matrac belsejében össze gyűlt szerves szennyeződések, hosszú távú egészségügyi és közérzet béli problémákhoz vezetnek. Míg a felületen lévő foltok, csak esztétikai jellegű szennyeződésnek nevezhetők, addig a mélyebb rétegekből származó szerves anyagok, (élősködők), a higiéniai szennyeződések kategóriájába sorolandók. Rendkívül fontos hogy ahol pihenünk, ahol életünk 1/3-ad részét töltjük, ott a megfelelő higiéniai állapotok uralkodjanak, hisz amennyiben ez nem valósul meg az immunrendszerünk folyamatosan dolgozik a nap 24 órájában. A rendszeres túlterheltség okozza napjainkban a legtöbb immunrendszeri és légúti megbetegedést. Célunk az emberek számára elérhető áron olyan szolgáltatást nyújtani, amivel az otthonuk tisztaságát könnyedén megteremthetik és fenntarthatják, ebből pedig egyenesen következik az immunrendszer optimális működése. Hiszen ahogyan a mondás tartja, „ tisztaság fél egészség”.
árak:
- 1 személyes ágy (max. 100 cm) 3.990.-ft
- 2 személyes ágy 6990--7.990.-ft (méret függő)
Allergiás panaszt a házi poratka minden egyes alkotóeleme” okozhat.:
- az ürüléke, a levedlett bőre, az elhullott teteme, stb.
Ezek elszáradt, összetöredezett mikroszkopikus méretű darabkái por alakban kerülnek a levegőbe, melyet belélegezve a nyálka hártyákon tapadnak meg. A tünetek elsősorban az éjszakai órákban jelentkeznek, mivel alvás közben kerülünk hozzájuk és élőhelyükhöz legközelebb.

- további felületek, kárpitok, szőnyegek (mély)tisztítása személyes megegyezés alapján történik.
Jelenleg Baranya és Tolna megye a leginkább preferált, a tevékenységünk szempontjából. Ha a feladat mennyisége lehetővé teszi, természetesen van lehetőség távolabbi címek látogatására is.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bonyhád
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Házimunka és takarító
 
Eddig megtekintették 191 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Matrac és egyéb kárpitozott felület mélytisztítása, atkátlan" című hirdetést látja. (fent)