Betöltés...

Tanácsadás díjmentesen avagy milyen pénzügyi céljai vannak?

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pénzügyi szakértőként díjmentes és rugalmas szolgáltatás keretében felajánlom teljes körű segítségemet minden érdeklődőnek (elsősorban Pest megye és Nógrád megye egy része), akiknek ingatlanfinanszírozás vagy egyéb pénzügyi céljaik vannak.
Részletesen felsorolva, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, ha érdeklődik:
o CSOK, Falusi CSOK, CSOK hitel,
o Otthonfelújítási hitel,
o Adó-visszatérítési (ÁFA) támogatás,
o Babaváró kölcsön,
o Bankszámlák,
o Folyószámlahitel,
o Személyi kölcsön,
o Hitelkártya,
o Hitelkiváltás,
o Önkéntes Nyugdíjpénztár és Egészségpénztár
iránt.
Ha csak azt szeretné tudni, hogy mit tudok Önnek javasolni az általam elérhető termékek közül, akkor is tanácsolom Önnek, hogy írjon egy e-mailt nekem, hiszen vannak olyan élethelyzetek, amikor érdemes körülnézni milyen lehetőségekkel is tudunk élni.
A hirdetésem elején írtam, hogy díjmentes és rugalmas a szolgáltatás. Szeretném elmagyarázni, hogy miért is. Díjmentes, mert pénzpiaci közvetítői alvállalkozóként tevékenykedek egy kereskedelmi bankkal karöltve, ezáltal a szabályok szerint csak tőle fogadhatok el bármiféle juttatást. Rugalmas, mert nem vagyok időponthoz és helyszínhez kötve, épp ezért, ha valaki Budapest V. kerületében vagy éppen Bánkon szeretne velem találkozni, oda tudok utazni, nem vagyok hozzá rendelve ilyenformán egy bankfiókhoz sem.
A folyamat a következők szerint zajlik:
1. Érdeklődés esetén írjon nekem a hebelgabriella.otp@gmail.com e-mail címre. Kérem, írja bele a következőket: név, telefonszám, irányítószám, érdeklődési termék (CSOK, Babaváró stb.), időpont (amikor felvehetem Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül), esetleg konkrét kérdés (ha van).
2. Igényfelmérés telefonos beszélgetés keretében (30-40 perc) kényelmesen.
3. Személyes kalkuláció elkészítése 24 órán belül, tájékoztató anyag elküldése e-mailen keresztül.
4. Személyes találkozások, átbeszélés, nyomtatványok kitöltése, dokumentumok összeállítása, választott bankfiókkal való együttműködés, hiánypótlások intézése.
5. Szerződéskötés (ekkor kell először felkeresnie a bankfiókot, minden más, a dokumentumok leadása, hiánypótlások leadása, feldolgozás rajtam keresztül történnek meg).

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingatlan / Lakásfelújítás
 
Eddig megtekintették 163 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Tanácsadás díjmentesen avagy milyen pénzügyi céljai vannak?" című hirdetést látja. (fent)