Betöltés...

Krisna masszázs Debrecen

Ár: 4.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szolgáltatások: Jade köves arcmasszázs
A jáde kő már régóta nagyra becsült féldrágakő, Kínában már a 7. században ismerték és az ősi dinasztiák is kedvelt elemként tartották számon. Az iparművészet mellett a szépségápolásban is helyet kapott, masszázskőként előszeretettel használták, mivel nem csak tárolja hanem sugározza is a pozitív energiát. A jáde kő rezgései spirituális megközelítésben megegyeznek az emberi test rezgéseivel, ezért könnyen sugározzák az egészséges állapotot a szervezetnek.Nem csoda, hogy a modern szépségápolásba is beillesztésre kerültek a jáde kőből készült eszközök, amelyek közül a legismertebb és legkedveltebb a jáde köves roller és a gua sha. A jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A szem környékén serkentik a vérkeringést, ezzel halványítják a sötét karikákat és csökkentik a puffadást. Továbbá segítik a felhalmozódott méreganyagok távozását, arckrémekkel együtt használva növelik a hatóanyagok felszívódását és javítják a bőr vérkeringését.
2. Frissítő SPA talp és lábmasszázs
"A talp a test térképe.
A talpmasszázs, amellett, hogy mindenkinek jólesik egy nehéz nap után, még számos pozitív hatással is bír a szervezetre!
Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábad terheled. Ha sokat vagy talpon és relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!
A talpmasszázs pozitív hatásai:
-A teljes szervezet működésére harmonizáló hatású.
-Eneregetizál, mert a testben áramló energiákat is egyensúlyba hozza.
-Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt.
-Serkenti a nyirokkeringést és a vérkeringést, ezáltal a sejtanyagcsere felgyorsul és fokozódik a szervezet méregtelenítése.
-Az aktivizált életenergiának köszönhetően testünk öngyógyító erői is működésbe lépnek.
-Erősíti az immunrendszert.
-Fájdalomcsillapító hatású."
3.Svédmasszázs
Az egész testre kiterjedő masszázs kezelést Svédmasszázsnak nevezzük. A masszázzsal elsősorban a vérkeringésre és az izomzatra akarunk hatni, de közvetett úton a szervezet egyéb működéseit is befolyásoljuk .

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 241 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Krisna masszázs Debrecen" című hirdetést látja. (fent)